Moi,
tänään pärähtävien olympialaisten kunniaks ajattelin tehdä oikei teemaan liittyvän kirjelmän (senhän jo toki nokkelimmat pokkelimmat tajuskin tosta kekseliäästä otsikosta, haha!)

Juu, jos oon kilpaurheilusta mitää ymmärtäny, ni olympiakulta olis ihan kiva. Eli se on se lakipiste, jota aika moni urallaan hamuilee. Paitsi suht useat suomalaiset kilpaurheilijat. Että mitä vittua sinne olympialaisii pitää aina lähtee tekemää sitä kauden parasta?  Et lennetää Lontooseen saakka toivomaa, et kisoissa sitte osuis jotenki satumaisesti kohallee ja tulis kauden kovin tulos. Mitäpä jos nostettas se kauden perustaso jo etukätee sille tasolle, et mitaleihi on saumaa? Et vois lähtee sinne niinkun luottaen siihe kuuluisaa omaan tekemisee, et se riittää. Ettei tarvis joka kerta lähtee koittaa kepillä jäätä, et riittäisköhän se edes sinnepäi.

Mallia voi ottaa esim. Blanka Vlašićista, joka ei viiti lähtee olympialaisi, kun ei todellakaan halua olla siellä jännittämässä riittääkö kisakunto finaalii. Nainen haluaa osallistua kisoihi sillon, kun tietää iskun riittävän kultamitalii. Suomen sankaritha mieluusti lähtee haistelemaa kisafiilistä ja tavottelemaa finaaliin pääsyä. Finaaliin pääsyä. Voi jumalauta, lähteeköhä Usaini tai Phelpsi kisoihi, tähtäimenään pääsy finaalii?

Blankahan on muuten aika kuuma.

I"m not interested in jumping below my usual level, so It is the best thing to stay home

No onneks paikalla on kuitenki muita kuumia naisia, vaikkei Blanka oo mukana. Jos en oo vielä tuonu tarpeeks moneen kertaan ilmi, niin urheilijanaisten lihakset on kauneinta hienoutta. Taisinki jo tuossa taannoin ihastella Carmelita Jeterin takareiden aikaansaamaa momenttia. Mutta voidaanhan naisen pakaroihin luoda vielä toinenkin silmäys. Ai hyvä saatana.Harmillisesti kisoissa nämäki pakarat on peitelty teryleenillä. Josta päästäänkin näppärää aasin siltaa myöden tän plokin eräälle vahvuusalueelle, eli muotiin ja pukeutumiseen.
Kun arvokisat koittaa, ni sillon pitää tietty olla kaikilla yllä tyylikäs kisa-asu. Ja Suomi on ki kyllä onnistunut vuosi toisensa jälkeen selvitymää kirkkaasti finaalii mauttomimman joukkueasun kilvassa.
Et jos joku muistaa mimmoset iha saatanan kauhiat Haltin kuosit olikaa Suomen talviurheilijoilla Vankkuuverin kisoissa. Sitä sillon pohdittii, että monet voi tahallaa jäädä mitalisijojen ulkopuolelle, ku hävettää nii paljo esiintyä siinä edustusasussa.
No onneks yhteistyö senku jatkuu ja nyt myös kesäkisaajat pääsee entisen teltta-valmistajan vermeissä maailmalle. Hahahah, voi vittu. On kyllä oikei se Suomi nousuun -työryhmän penäämä innovativiisuus ja omaperäsyys taas päästetty irti! Et ööööö... ollaa menossa urheilukisoihi, eli tehää: verkkarit. Ja sit öööö.... minkäs väriset ne olis...hei mää keksin! Sini-valkoset!Huoh. Voiko vittusoikoo väsyneempiä verkkareita enää olla?
Jos nyt otetaa vaikka malliks tähä rinnalle (yllätys yllätys!)  Norjan OL-kolleksjuun, jossa kuosit toimittaa Moods of Norway.Mutta nyt ei auta. Pitää lähtee viimeistelemää kisakuntoa, huomenna pitäs kipasta taas puolimaratooni. Ja reidet onki vähä sen olosena viime aikojen pysu-kisojen ja maksimikyykkäysten jäljiltä, että kauden parasta tavotellaa!
moi