Moi, just ku kerkesin viimeks kehua et silläviisii apinanlailla ku roikkuu tangossa, ni kesäkunto on taattu. Ni tuliki vähä vaikeuskerrointa siihe muuvii.

Tossa perjantai-aamutuimaa lähin viilettämää fillarilla salille roikkumaa sinne tankoo ja oliki vähä jäinen toi kuja. Ni voivittu määhä kaaduin ja käsi meni poikki. Ja nyt oon sitte taantunu yhellä iskulla 5-vuotiaan tasolle. Yhtää ateriaa en oo saanu vielä kauhottua ykskätisenä suuhu ilman, et osa eväistä olis rinnuksilla. Poninhännän laitto on aivan ylivoimanen taidonnäyte ja onneks ei oo kengissä nauhoja. Jäis kyllä pupun korvat solmimatta. Nyt jos koskaan, ni yhteiskunnan tarjoomat apuvälineet olis mahtavat!

 

Ja tosiaa toi käsi ei suinkaa oo tässä pahinta, sehä korjaantuu (kirurkin avustuksella) tuossa tuokiossa. Mut arvatkaapa miten kävi mun parhaille housuille!

 

photo%201-normal.jpg

 

Ai saatana että riipii iha sielusta asti! Tossa ei vesitiiviit saumat oikei enää sateella auta! Ja alta vilkkuvat violetit villahousut on persiistä semmoset koinsyömät paapan kalsarit tätä nykyä.

 

No ainaha pitää olla onni onnettomuudessa. Tässä tapauksessa se on se, et kättä ei juurikaa särje. Joten vaikka talven hiihtokausi on nyt taputeltu ja leuanvedot sun muut humpuukit jonnin aikaa jäissä, ni juoksuahan oikeekätisyys ei estä (täähä olis kyllä aivan timanttine hetki jäähä kuukaudeks sohvalle makaamaa!). Kävin eile koittamassa ja iha hyvin meni. Pitää tosin varmaa käyä pyytämässä toiseenki kätee teline, ni olis tasapainosempi asento!

moi