Kas jee, terve sulle ja terve mulleki!

On nimittäi viimein saatu vedettyä intterveppi myös tänne Espooseen. Eikös ole aivan saatanan siistiä, että liittymän toimitusaika on voivittu melkei kaks kuukautta. Etenki tämmösenä avaruusaikana. Ja sit ihmetellää et miksei Suomi ookkaa enää virtuaalisen kehityksen auran kärkenä. Jumalauta. 

Nojuu, oon siis tottatosiaa päässy tässä radiohiljasuuden aikana solahtamaan pisnes-naisen trendikkääseen elämään ja korkokengät senku kopisee ja nuttura kiristää ja sillälailla. Nomutta ku ei oo ollu nettiä, jossa seikkailla iltasin ni oon sitte tusannu sen ajan lähinnä urheiluun. Ei sen nyt iha paska vaihtoehto oo ollu, sekää. Sukset on nimittäi suhissu ja rauta vääntyny taas solmuun. Ja ryhdyin myös käymään spinninki-ajeluilla, jos sitte vaikka jaksais kesällä polkee paremmi taas pitkin mettiä. Hahaha se näissä spinningeissä on parasta, et saa vetää omalla temmolla ja vastuksella. Siinä ekalla kerralla jossai 10 min kohalla se juontaja sano, et nyt voi ruveta vähä laittaa vastusta ja  alkaa vähä hengästymää, ni olin tietenki vetäny urku auki alusta asti ja kyllä sitä hieman kieltämättä jo hengästyttiki. 

Ja ku kerran innostuin, ni liityimpä myös paikallisee suunnistusseuraan. Ja parasta tässä kyläseurassa onki ne juuret, eli tietenki vanhakunnon TULlin seura, jossa edelleen pidetään seuraottelut muita tullin seuroja vastaa. Hahaha, mahtavuutta. Kävin myös tossa yks ehtoo avaamassa juoksukauden seuran korttelirasteilla ja siellä jo ennen lähtöä mua pyydettii venlajoukkueen ankkuriks. Haha. No, joku raja sentää.

No mutta ku hiihdosta tuli puhe, ni taisinki jo viimeks kehua ku pk-seutulaisilla on hieman unohtunu et millä välinein varustettuna siellä ladulla on passeli liikkua (voivittu tuossa oli muute ykspäivä joku saatanan valopää ajanu mopolla siellä ladulla..) niin toisaalta näkyy myös hieman unohtuneen että mitä eri lumen värisävyt tarkottaa. Eli valkone on lunta ja ruskee on sitte hiekkaa. Et ku latu pujahtaa aina sillon tällön valtaväylien ali ja tunneleihi ei sitä lunta nii vallan mahrottomasti yleensä sada. Ni huihai! Siellä jatkuu latu suoraa soralle ja toisesta päästä ulos. Hahaha voivittu, varmaa o sukset aika timanttisessa kunnossa suht monella täälläpäi (tosin jos nyt jalassa on ne viien markan sitimarketin sukset ni ehkä se on yks paskan hailee onko sielä naarmut pohjassa vai ei). 

Ainii ja kävinki tuossa yks viikonloppu Messilässä demotourilla ja samalla reissulla tuli viimeinkin testattua Salpauksen ladut. Voi juku! Sielläpä muute kilpaladulla huomas mikä ero on turistilla ja hiihtäjällä. Hieman piti laittaa kyllä suksea haarakäyntiin niissä tömpäreissä ja alamäen kurveissa piti iha tosissaa vältellä toiselle kiertoradalle sinkoutumista. Kävin samalla lykkimässä vielä sen kukkulan siinä stadionin takana josta sitte kurvataan kohti kisa-areenaa. Kyllä oli vaa komeeta sieltä päästellä tyhjälle stadionille, melkei ku olis voittanu jotai!

Kaikenlaista asiaaha mulla olis vaikka kuinka paljo mut en nyt jaksa kirjottaa enempää, ku pitää syöksyä suinpäin inttermaailmaan ottamaan takasi menetetyt surffailut. Kun nyt tuli taas hieman urheilu painotteinen kirjelmä, ni katotaa ny lopuks mitä sitä on sitte tällä aikaa oikeesti saatu aikaan.

VKO 5

Ma: Spinni 1.00h + voimistelu 0.30h

Ti: Hiihto (P) 2.00h

Ke: Puntti 0.50h

To: -

Pe: Hiihto (P) 2.05 (Salpausselkä)

 

VKO 6

Ma:  Kipee

Ti: Kipee

Ke: Puntti 0.50h + spinni 1.00h

To: Hiihto (V) 1.40h

Pe: Puntti 0.50h

La: Hiihto (P) 1.40h

Su: Puntti 0.40h + juoksu 1.00h

 

VKO 7

Ma: -

Ti: Puntti 1.00h + juoksu (VK) 0.50h (Korttelirastit)

Ke: Hiihto (P) 1.55h

To: Puntti 0.45h