Terve, jo vain kiirettä pitää.

Tässähä on meneillää kesän kovin viikko, ku pitää ensinnäki A) seurata perliinin kisoja, B) seurata suunnistuksen MM-kisoja, C) poimia kaikki vatut ja D) kirjottaa kradu valmiiks. Ja jos arkena pitää itsensä kiireisenä telkkarin ääressä, ni lauantaina eessä on kans yks kohokohta, eli pyöräsuunnistuksen SM-keskimatka. Hiphei.

Mutta pitääki mainita viime viikosta. Ku kävin siellä mattotestissä. Ni juoksin ne laitteet ja töpselit heiluen ku viimestä päivää. Ja voi ahhahahah, takana on selkeesti nuoruuden päivät. Maksimisyke oli 181 ja hapenottokin aavituksen tipahtanu nuoruusvuosista (kävinhän viimeks matolla 17 vuotiaana, joten tulokset on tietenkin vertailukelposia). Sain sentään kuntoiluarvosanan 5, asteikolla yhestä seiskaan. No mutta mattotestin jälkee oliki hyvä loikata pyörän selkään ja suunnata Laajavuoreen kisaamaan maastopyöräilijöitä vastaan. hahahaha, sielläpä joutu ammattipyöräilijät nöyrtymään, kun polkiessa joutu myös ajattelemaan. hahahaha

Viime viikolla oli myös ohjelmassa piirinmestaruuksien ratkonta pyöräsuunnistuksessa ja ihan normisuunnistuksessa. Parasta oli tietenkin se pysu-kisa, jossa sato iha vitusti ja oli silkkaa mahtavuutta. En kaatunukkaa ku kahesti ja kaiken kruunas männävuosien moninkertasen maailmanmestarin päänahka. hiphei. Onneks sit viikonlopun suunnistuskisa palautti taas kotimaan planeetalle, mutta anto ne sentää vaivan palkaks Nesteen lahjakortin, ni voin tankata kliion.

Tästä jännittävästä viikosta toipumista autto vierailu mummolan lihapulla-apajilla. Sielläpä taas elämä hyväili väsynyttä ihmistä ja taisin juoda muutaman kupin kahviakin. Jos kohta otin hieman pullaakin kaveriksi. Kävin myös viimein tänään pistäytymässä vattupuskiin ja sielläpä kyllä aika kypsän oloista näytti olevan. Siellä vattupuskassa ilmeisesti myös astuu samalla johonki aikamatkailuun, ehämmää käyny ku varmaa 50 metriä siellä puskan puolella ja yli kaks tuntia meni aikaa. Mutta laatuaikaa, tottakai.

Nyt pitää kuitenki lähtee suunnistamaan, ettei iha velttoiluks mee. Silläaikaa voit tarkastella viimeaikojen harj.peekoota.

10.-19.8.2009

Ma: Juoksu, mattotesti 0.25 h + pyöräily 1.30 h + pyöräsuunnistuskisa 0.50 h /15km

Ti: makailu ja lorvailu

Ke: Puntti 0.30 h + pyöräsuunnistuskisa 0.51 h / 13 km

To: lorvailu ja vetelehtiminen

Pe: Juoksu 0.40 h

La: Suunnistuskisa 1.19 h / 7,8km + verkka 0.15 h

Su: makeisten syönti ja yleisurheilun MM

Ma: Puntti 0.45 h

Ti: Maastopyöräily 1.00 h

Ke: Puntti 0.50 h + pyöräily 0.45 h

Juujuu.