Noniin.
Kun kispe on nyt päättäny, että kuulijoita pitää kannustaa kuntoilemaan, ni tällä kertaa vuorossa taas oivia vinkkejä. Voisinkin listata typerimmät lajit, mitä voi sisällä harrastaa. Ni ei tartte kenenkää suotta mennä niitä enää kokeilee. Otetaas vaikka top kolmonen.
281571.jpg
Typerimmät sisäliikuntamuodot TOP 3
3. Juoksumatto/kuntopyörä/soutulaite
Voi hyvä jumala, MIKS jotkut menee harrastamaan ulkoliikuntaa sisälle? Kun koko touhun idea on nimenomaan olla ulkona ja päästä paikasta toiseen (nähä vuoristokauriita ja kuulla talitinttien laulavan..) Voiko olla mitään ankeempaa, kun kaluta jotai loputonta ulisevaa mattoa. Ja sit kattelee samalla emtiiviiltä niitä aliravittuja pyllynviskojia. Ei siitä tuu ku pahamieli.

2. Stepperi
Hahahahhaha voi äiti. MIKS koko vehje on keksitty? Ensinnäkin täähän on miehiltä ehdottomasti kielletty ja niin se pitäs olla naisiltakin. Typerän näköstä ja onko sillä vehkeellä joku muka saavuttanu joskus jotai tuloksia?

1. Aeropikki
Tätä ei oikein voi ees sanoin kuvailla. Paikallaan marssimisesta pitäs antaa sakot! Voi helvetti ku ihmiset maksaa niistä vee-askelistaan ja greipvaineistaan monta sataa vuodessa. Ja ajavat tietty autolla siihe kuntopaikan oven eteen ja hissillä toiseen kerrokseen. Eikö niitä aerobic-rahoja ny voi säästää ja mennä vaikka kävelylle. Kukaan ei taatusti ole koskaan saanu kikspäkkiä esiin stepjumpassa.

Noni. Eli nyt kaikki voiki valita jonkun kivemman lajin ihan vapaasti. Tärkeintähä onki, et jotain tekee! Kuulijat voiki tuonne kommenttilootaan vapaasti raportoida suorituksistaan.

Sit voisinki taas mainita mikä vituttaa. Ku nykysin nii helvetin monet ajaa bussilla jonkun 2 pysäkinväliä. Eikö sitä saatana voi kävellä? Nopeemmin olis salettii perillä.
Samoin voitas poistaa hisseistä kokonaan vaikka ekan ja tokan kerroksen napit. Kyllä niihi pääsee jokaiikka omin voiminki. Ja sit taas ihmetellää, ku o pylly levinny ja housut kinnaa.

Laitetaas sit vaikka palstanpitäjän viimesen viikon harjotuspäiväkirja esille, ni voitte vertailla.

        pe: punttis  0.50h
        la:  juoksu  0.45h
        su:  puntti   0.45h
        ma: juoksu 0.50h
        ti:   puntti   0.50h
        ke: erävaellus Hervannan kansallismaisemissa  2.00h
        to:  puntti+juoksu 1.10h
        (yht. 7.10h)

Ja helppoo ku heinänteko (vaikka välillä vituttaaki). Nyt eiku kipinkapin kaikki taas heiluttelemaan kinttuja ja käpäliä. Sen jälkeen saa juua kaliaa!

Mutta kun ny talvi ei kerran tule Hervuudiin, ni kispen pitää lähteä talven luo. Eli pari seuraavaa viikkoa lähetys tuleeki taas Pyhätunturilta! JIIHAA.

Heihei.