Uujee, kävinki tuossa viettämässä 10 päivää laatuaikaa siellä, missä tähän aikaan vuodesta ihmisen pitääki olla. Eli Lapin lumilla. Voiettä. (oon muute ymmärtäny, et Suomessa on paljon ihmisiä, jotka ei tiedä, että Lapissa on parhaat kelit ja olot huhtikuussa. Se jos mikä on aukko sivistyksessä se!)

Toimipisteenä oli luonnollisestikin Pyhätunturi ja kyllähän sitä sai taas koko rahalla nautiskella. Tosin alkupäivät oli vähä karheita, johtuen ensinnäki jostai tuonelan keuhkoputken älähdyksestä, jonka olin taas onnistunu saamaa ittelleni. Ja sitte sato kaks päivää vettä. Ni eipä siinä kauheesti tarvinu itseään pidätellä, vaa makasin soffalla ja katoin dvd:ltä Kylmän Ringin tuotantokaudet 5 ja 6. Ja todellaki, diiviidiiltä! Mähän omistan tasan 6 dvd-levyä (Ozin tuotantokaudet 1-6) ja tasan nolla dvd-soitinta (koska se ainokainen soitin joka mulla on elämässä ollu, hävis taannoin ehkä erään muuton yhteydessä johonki!). Eli näiden laatujaksojen kattominen kotioloissa on aika hankalaa. Onneks tunturissa onnistuu!

Noni, sitte alko viimein elämä voittamaa ja sadekin laantu ja muuttu kevätauringoks. Eli eiku sukset jalkaan ja raittiiseen ulkoilmaan. Näin se sitten meni:

La: Hiihto 1.20 h + tunturihiihtoretki 2.30 h
Su: Tunturihiihtely 2.15 h
Ma: Hiihto 3.30 h (40 kilsaa, talven pisin lenkura indiid!)
IMG_4218.jpg
Onneks puolimatkassa sai latukahvilasta pullaa, ni jakso lykkiä!


Ti: Hiihto (V) 1.10 h
Ke: Tunturin hangilla hiihtely 2.15 h
To: Hiihto 2.15 h
IMG_4226.jpg
Ei ne hiihtokelit ja maisemat onneks iha perseestä ollu!

Pe: Hiihto (V) 1.00 h
La: Pyhä Randonnée -kisareitin hiihtely ja keppien keräys 4.30 h (tässä jo hieman loppumatkasta kispeä väsyttikin!)
IMG_4239.jpg
Pitäähä ihmisen ainaski kerran talvessa päästä Noitatunturin päälle!


Yhteensä suksintaa noin 21 h (aika hyvin, noin niinku viimesillää raskaana olevalle! hahaa)