Dadaa ja voi jumankekka!

Saimpa vihdoin viimein tässä vaiheessa elämääni alle ihka oikeet kilpatason sukset. Nää pensselit tuli mulle tietty lehmän kauppojen kautta, ku joku kauppias oli ne palauttanu, ku ne oli sen mielestä eri paria. Mua nyt ei paljo kiinnosta onko sukset samaa paria vai ei, kuha o molempii koipii oma. (sitä paitsi ne on samaa paria)

No mutta siis tottatosiaan, kävimpä koeajamassa uudet vehkeet (kyseessä on siis tietenki X-iumit, jos jotakuta hiihtohifistiä sattuu kiinnostamaan) ja voi hyvä helvetti että ne oli iha eri planeetalta, ku ne tavan tallaajat sukset, joilla oon ikäni suhinu. Tää pari vei mua ku mitäki keijua ja tiukoissa kurveissa tyyli muistutti enemmä harakan poikasta kevätjäillä, ku vanhaa hiihtäjä-ässää. Nyt jos koskaan hiihto maistuu!

Ainut huono puoli asiassa on tietty se, että ei oo pelkoo et tän jälkee olis enää paluuta astetta paskempiin suksiin. Melko edullista, tottakai.

Noniin ja viime viikonloppu meniki vesisateessa patsastellessa Ellivuoressa. Mutta eihä se nyt iha paska reissu ollu kuitenkaa. Pääsin nimittäi yökylään semmoseen paikkaan, jossa oli pistetty asiat tärkeysjärjestykseen. Kun talo oli rempattu, ni samalla ilmeisesti entinen ruokailutila oli muutettu piljardisaliksi! Voi mahtavuutta.

Pitihän sitä tietenki kokeilla, osuin jopa välillä tolla kepikolla siihe valkoseen palloon! Mutta tärkeintähä tossa lajissa (kuten kaikissa muissaki) on tietty välineet. Huomatkaa ammattilaisen hansikas (joka on kuulemma saatu jossain Kallion kapakissa vanhalta ammattilaiselta) sekä pelitossut!

No sitten vielä katsaus koulun penkille. Olipa tuossa nimittäi eile ihka ensmäiset laskuharjotukset tuolla humanistien seassa. Intoa puhkuen pakkasin oikei laskimen ja ruutupaperia mukaan, että nyt päästää tosi toimiin! Ni voi saatana että taas. Näissä laskareissa oli eka tehtävä semmone ku jossai vitun aapisessa, että yhdistä sana siihen lauseeseen, joka tarkottaa sitä sanaa. Ja sit siellä fuksit sanakirjan kanssa tavaa, et mitä tarkottaa revenue ja kiroaa kurssin pitäjää, ku on nii helvetin vaikeeta!!

Kakkostehtävässä sitte mietiskeltiin, et kuuluuko maksettavat palkat kassaan ja laitetaanko myyntivoitot velkoihin. Ja taas sanakirja rapis ja kiroamine jatku. Ei saatana.

Kolmoskohassa sitte syvennyttiin pohtimaa, että pitääkö kirjanpitoon merkitä jos firman omistaja haluaa ostaa uuden auton. Neloskohasta en sitte tiiä, ku siinä kohassa katsoin paremmaks lähtee kotii.

No mutta, eihän se edelleenkää oo humanistien oma vika, et ne ei osaa mitää. Syyhän on iha selkeesti systeemissä! haha

Huomenna pitääki sitte ottaa aamujuna ja suunta kohti Finlandia-taloa. Siellä on ihka oikee pisnes-seminaari ja pitäähä sinne mennä. Etenki mua kiinnostaa ohjelmaan klo 8.30 merkitty aamukaffi sekä klo 12.00 tarjoiltava buffetlunch. Ja mikä ettei voin osallistua myös klo 14.10 kaffitauolle, jos siellä sais vielä vaikka jotai kaakkua! Hiphei.