Noniin nyt kun kispe on joutunut oikeiden ihmisten töihin, ni onkin ollu hyvin aikaa pohtia asioita.
Tänään oon pohtinut mm. töissäkäymisen huonoja puolia. Tähän mennessä esiin tulleet:
  1. Töissä ei voi pitää vessan ovea auki. Se on kurjaa. Ja vielä paskempaa on kun ei saa kakkia tutussa ympäristös. Kyllä Kotikakka (tm) on aina Kotikakka!
  2. Töissä ainoa käytössä oleva selain on se saatanan IE, jota kukaan normijärkinen ihminen ei suostu käyttämään edes pitkän ongenvavan avulla tökkien. Voi hyvä jumala et menee järki sen kans.
  3. Töissä pitää välillä tehdä töitä ja se keskeyttää ärsyttävästi irkkaamisen ja blogien lukemisen.
  4. Työpaikan sähköposti on täynnä toistaan tärkeämpiä maileja, kuten "hei muistakaa tiskata astianne!" ja "huomenna on kuudennen kerroksen väellä palaveri klo 16, mutta Tiina ei pääse" (tää kuutoskerros on vissii Helsingissä ja kuka saatanan Tiina?)
Noniin ja sitte tallustin tuosta pahaa aavistamatta Sokoksen halki tänää. Ni siellä oliki jotku tuonelan SikinSokin -päivät, eli päivät jollon teinitytöt saa nussittua vuoden meikit ittelleen siellä tungoksessa. Ja vanhemmat rouvashenkilöt säästää satoja, elleivät jopa tuhansia markkoja ostamalla 8 putelia rasvaa, 5 hammasharjaa, 10 hiuslakkaa ja lavallisen neekerinpusuja.
Se o kyllä aina hienoa nähdä miten ihmiset villiintyy noissa Villeissä Päivissä. Ku siel maksaa se rasva just 20 senttiä vähemmän ku normaalisti, ni kyllähä niitä nyt pitää kahmia ainaki 5 pakettia.
Et jos ostokset ei oo vähintää 50 euroo, ni sillo ei oo säästäny tarpeeks!

Mutta nyt meen sinne todellakin ansaitsemalleni Kotikakalle! Hyvästi  jääkää.