Juu hiphei! Laskukausi (ei siis nousukausi) on avattu. Tulipa suhittua Tahkolla viikonloppuna. Jasmon plogista voi lukea tarkemman olosuhderaportin, mikäli kiinnostaa.

Lauantaina oli afterskiin sijaan vuorossa hirvipeijaiset! Hyivittu miltä se läskisoppa maistuukaan. Nojuu, mutta siellä oli myös arvonta ja kispe meni ja voitti pääpalkinnon! Kolme kauralyhdettä! Syön ne sitten jouluna varpusten kanssa.

Se mikä nyt nuijii, on tuo hitusen aikanen kevään tulo. Hädin tuskin kerkes ne monot vetää jalkaa, ku vihree ruoho jo söjöttää tuolla paljaana. No mutta koska ajallisesti kesään on vielä tovi, voisinkin kantaa korteni kekoon ja alkaa piiskata ihmisiä liikkumaan. Minua kun hitusen vituttaa semmosen veltostelu ja ylipainoilu. Eli nyt ku alottaa sen jalkojen ja perseiden ulkoiluttamisen, ni enskesänä sujahtaa ne spiidot jalkaan että HUPS VAAN!

Jokainen kispelin lukija voiskin ottaa tavotteeks jonkun sortin liikuntasuorituksen ennen seuraavaa päivitystä. Lupaan, ettei se tuu vielä huomenna. Julkasen tähän vielä vittuillakseni otteen omasta viimeviikon harjotuspäiväkirjasta, että etenkin laiskottelijat tuntis syyllisyyttä. Hahahahah!

Ma: spinning + puntti 1.30h
Ti : puntti 1.00h
Ke: joku typerä vatsa-selkä-jumppa + puntti 1.30h
To:  pilates + puntti 1.30h
Pe: leuanveto 0.45h
La: telemark-suihkinta 4h
Su: krapula

PS. Ihan saatanan nastaa, että tää vuodatus.net näyttää tällä hetkellä tämmöseltä koodikoodilta.