Hyvää iltapäivää.
Ajattelin Neiti Tek.Mek:n syntymäpäivän kunniaksi julkasta listan ihmisistä, joita ihailen.
Otetaas top kolme.

3. Kilpapyöräilijät
Onko toista lajia, missä kestävyyttä koiteltas sillä viisiin kun pyöräilyssä? (no ohan niitä jotai ultrajuoksijoita, jotka kipittää mantereitten halki, mut niillä onki päässä jotain vikaa).
Jumankekka jätkät ajaa pari sataa kilsaa päivässä, pari viikkoo putkeen, kilpaa! Ja siinä joutessaan matkalla kolme kertaa Alppien yli. Se nyt sitte on eri asia, kuinka monella siellä on nappia posket pullollaan, mut ajasitko itte kaurapuurolla 5000 km täysillä?

2. Naispesäpalloilijat
Nainen, joka osaa heittää palloa ja etenkin lyödä sitä kovaa on jotain aivan saatanan hienoa. Siinä on jotai alkukantasta. Jumalauta kun Kirin naisilla on vihaset kädet tuolla Hippoksella! Joka kerta, kun tulee kadulla vastaan nainen pesismailan kanssa, tekis mieli hurrata ja taputtaa. Tähän samaan kastiin kuuluu myös naiset, jotka jaksaa vetää yli 5 leukaa.

1. Teknillisen mekaniikan osaajat
Ei saatana. Teknillinen mekaniikka, jota myös leikkisästi kutsutaan Maailman kaikkeuden vaikeimmaks ja vittumaisimmaks tieteen alaks, on jotain niin hienoa.
Ajattele kun kisperi sinkoutuu avaruuteen kulmakiihtyvyydellä α, niin Hervannassa istuu Neiti Teknillinen Mekaniikka laskemassa, että paljonko mun suhteellinen nopeus v' on siihen kotiin unohtuneeseen avaimeen nähden, ajanhetkellä t jollon olis jo pitäny olla töissä!