Hah nii unohtuki viime kerralla kertoa vielä siitä mahtavan pyöräretken kohokohdasta, ku yhessä kimurantissa polun mutkassa kaaduin (saappaat jalassa niinku pitää) kyljelleni fillarin kanssa päin lähimmän männyn kylkeä. Aivittu että muuten nipisti muuten pikkusen selästä. Ja tottatosiaan, se kertoo aina akrobatiasta, kun saa selkäpuolelle mustelman.

Nomutta siitä on toki noustu taas uusiin seikkailuihi. Tosin kesän pahin pyöräaiheinen takaisku tuliki heti melkei perää. Ku lähin tuossa männäviikonloppuna junalla oikei kohti Tahkoa, ku fillari oli siellä säilössä ja että pääsen sitte polkemaa. Ni voi jumalauta, perillä sitte tajusin että mun kypärä oli kadonnu siinä junamatkan aikana. Se kädessä astuin sinne junaan ja jossai vaiheessa sitä ei enää ollu. Voi nyyhkis. Jos nyt joku sen sattuu löytämää, ni sen tunnistaa jännittävästä karhun puremasta oikeen korvan tienoilla. Vai olikohan se vasemman. Oli miten oli, nyt se on mentävä ja ostettava uus.

Mutta sitten taas salille. Kuulimpa tuossa ykspäivänä siellä radiosta, että nyt on valittu vuoden kesäpiisi. Ja tää piisi oli valittu äänestämällä. Siis mitä helvettiä. Eihä kesäpiisin valintaan liity minkäänsortin demokratiaa. Kristussoikoo, kesäpiisi on SE piisi, josta kaikki tietää ilman äänestyksiäki et mikä se kunakin kesänä on. Ja jos ei tiiä, ni sit sinä kesänä ei kesäpiisiä ookkaa. Esimerkkinä voitas mainita vaikka se mahtava Happeen piisi, olikoha kesä 05 tai sinne päin. Na na naa nanananna nnnaaaa. Ja sillä lailla.

No mutta, jos kerra äänestämää on ryhdytty, ni voisinki antaa oman ääneni Norjalle. Jos kohta en kovin usein suosittele täällä kesämusiikkia, niin nytpä taidan, sillä kyllä Karpe Diem nyt aina yhen asteen pesee. Livevetoa voi katsella täällä.

Mutta ei siinä kaikki! Vihdoin viimein on myös kispen aika nähdä livemusiikkia ja oih! Perjantaina Tammerfesteillä samalla keikalla Happoradio ja Stella. Voi mahtavuutta! Ja sen jälkeen eikun hippulat vinkuen Pirkkalaan ja Raianin siivillä kohti Londoota. Sielläpä aion syödä Lontoon rakeita, Englannin lakritsia sekä muita paikallisia herkkuja.

Good bye!

Phii.Es. Ootteko huomannu et toho laitaan on ilmestyn joku vitun ai lav kispen blogi -kikkare. No siitä voitte painella iha vapaasti, en tiiä mihi sen johtaa. Tai miks se on siinä. Terv. tietokoje-ekspertti