Noniin rokkenrouuuuuuuul vaan sulleki.
Jos ny Metallican liput jäi sitkeästä roikkumisesta huolimatta saamatta, niin HIM-liput sentään on taskussa. Hiphej!

No mutta mitäs muuta tässä onkaan taas kerinny tapahtua? Syksyn ensmäiset lipat ainaki kerkisin tuossa ykspäivä heittää lenkillä. Vittu meni tietty housut puhki ja polveenki tuli haava. Ja kaikki tamineet iha sotkussa, ku siellä märällä polulla makasin vattallain. No mutta, matka jatkuu!

Kun mulla nyt ei oo mitää asiaa taas, ni voisinki laittaa muutaman kuvan syyspäivän kunniaks. Ekassa kuvassa on jo lins-ludeeksi asti esitelty koiramies nimeltä Ånni.
1998174.jpg

Sitten arkistojen kätköistä löytykin helmi, jonka oon saattanu ehkä jo joskus taannoin julkasta, mutta ei se mitää! Kuvassa ollaan Akateemisen mäkiloikan MM-kisoissa ehkä vuonna 2002.
1998176.jpg
Kuvan ottohetkestä ei menny ehkä kun vartti, kun olikin jo solisluu poikki. Mutta tässä vaiheessa oli vielä hauskaa!

Loppuun otetaan taas ote opiskelumaailmasta. Humanistit on keritty jo haukkua, mutta ulkkarit on unohtunu kokonaan. No tosiaan tuolla koulussa on semmosia saatanan käteviä eri kurssien sähköpostilistoja, joihin opiskelijoita liitetään ilmeisesti tiedekunnan mukaan, ihan kyselemättä ja täysin riippumatta siitä sattuuko edes käymään kyseistä kurssia. Sitten on helvetin kiva saada joka tuonelan päivä sitä postia, että jollai sankareilla ei oo harkkatyöryhmää ja muuta perkeleen mielenkiintosta asiaa. Etenki kun siis ei ees oo ite sillä kurssilla.
No äsken tuliki sitte oikei neronleimaus postia. Kyseinen viesti oli tosiaan lähetetty Environmental Economics (eli suomeks: Kansantaloustieteilijöitten käsityksiä ympäristöasioista) -nimisen kurssin spostilistalle ja sielläpä joku vitun Huanpaplo ihmetteli seuraavaa:
Hi! I am an exchange student and I want to study this course to validate the same in Spain, but I have read that I need another course "Basics of economy" and I won't be able to do it. But i am studying here my 4th year of degree, so I think I have those knowledge. 

Is there any problem to do this course "History of Economic Thought" if I don't have the prerequisite course??
Voivittu mitä!