Noniin oon viimein lopettanu syysmökötyksen ja ruvennu käymään lenkillä.
Syksyn perinteisiin kuuluu eri luonnonpuistoissa ja nähtävyyksissä poikkeaminen.
Tänää oli vuorossa Hitonhauta. Sielläpä oli melko lystikästä. Tottakai.

926357.jpg

Mutta se mistä pitää tällä erää avautua on kaikki saatanan "urheiluliikkeet" ja kauppojen "urheiluosastot". Ni jos puodin nimi kerran on jotai -sport tai -spurt, ni sitähä helposti ihmine voi kuvitella et siellä sitte myytäis nimenomaan varusteita että pääsee lenkille, ku vanhat vermeet alkaa ratketa yltä. Ni voivittu sentää eihä niistä saatanan sporttiputiikeissa myydä yhtää mitää, mikä päällä viittis oikeesti juosta.
Kaikenmaailman sporttisen näkösiä t-paitoja ja kollekehousuja ja trendipipoja on kyllä hyllyt notkollaa. Mut iha turha ettiä esim. hyviä juoksurintsikoita tai juoksupaitoja.
Seuraavassa keskustelun katkelma urheilupuodissa 1.

Kipse (nimi muutettu) : Heipparallaa. Oliskos teillä pitkähihasia juoksupaitoja?
Myyjätär 1 (nimi muutettu): No siis ei.
K: Joo huomasin. Onkoha niitä mahollisesti tulossa, näillä keleillä semmone päällä olis aika lystikästä olla ulkosalla.
M 1: Ei niitä oo. Mut mulla olis tuolla varastossa kyl pari Haltin (voivittu HALTIN, tunnettu juoksuvälinemerkki, toim.huom.) semmosta vähä paksumpaa.. semmosia fleecepaitoja..
K: Kiitos hei.

Entäpä tapahtumat urheilupuodissa 2.

K: Kudaa, hyvää juoksupaitaa olisin vailla.
Myyjätär 2 (nimi muutettu): No tuolla ale-rekissä vois olla vielä pari..
K: No hitusen huonosti se XS menee tämmösen 176 senttisen moukarin päälle..

Voivittu sentää. Kyllä mää voin siitä hyvästä vaatteesta maksaa iha rahalla, kuha saan sopivan. Ja hyvän. Sit siellä o telineet täynnä jotai semipaitoja ja semisuksia, joilla viittii tasan yhen ja viimesen kerran harrastaa yhtää mitää.

Tai oha siellä "urheiluvaatteita" eli jotai vitun viehättäviä jumppatoppeja. Voi kristus sentää. Niruja ja naruja pitää viritellä tunti kaulan ja kainalon kautta sikinsokin. Ja kukaa ei onnistu saamaan niitä luomuksia kahta kertaa samallalailla päälle. Semmone päälläkö ihmisen sit pitäs lähtee lenkkipolulle? Mitä.

Jäänkin pohtimaan että mistähä helvetistä mää oon aikasemmat vermeeni saanu haalittua.