Juu tulipa viimme viikolla oikei harrastettua kotimaan matkailua. Matka alkoi mummolasta, jossa taas lihapullat maistu ja tavan pullaaki taisin hieman ottaa. No sittempä suunta kohti pääkaupunkia ja matkalla sattu olemaan Porvoo, ni pitihä siellä sit kerranki poiketa. Porvoo ku kuulemma on helvetin fiini ja muutenkin kerrassaa mahtava nähtävyys. Niimpäs oliki. Hahahah, no tulipa sielläki sitte käytyä.

Päädyimpä sitte kuitenki siis Tsadii ja siellä pitiki rakentaa osasto skiexpolle. Onneks älysin mennä paikalle vasta toisena rakennuspäivänä, ni vältin suurimman osan kaikista epämiellyttävistä kanniskeluista. Ja pääsin keskittymään omille skilsseille sopiviin tehtäviin, kuten siteitten kiinnittämiseen ja kaljakaapin täyttöön. No messut sitte meni niinku aina ja tuttuja ja vähemmä tuttuja näky. Mutta ku oon tämmöne perusmulkku, ni tällä kertaa expon huippukohta oliki kyllä kohtaaminen iha itsensä kanssa. Voi jumalauta, mut oli tällätty oikei firman mainoksee ja pitihä sitä päästä samaan kuvaan! 

(Molemmat kuvat: Jani Räsänen)

Hahahah, eikös olekin mahtavaa.

No mutta kohtasimpa tällä samalla turneella myös ehkä elämäni ylivoimasesti yrjöttävimmän ravintola-annoksen. Kun mentii sitte oikei porukalla syömää ja siellä oli koreet pidot ja ravintelit varattu ja ruuat tilattu. Ni sieltäpä sitte syötäväks kannettii voi kristussentää porsaan potkaa, eli voisaatanasentää ihka oikee sian perse.

Tuollanenko ihmisen sitte pitäs syyä? Hyi saatana että. Saksalaine keittiö oli selkeesti päässy esittelee oikei parasta osaamistaa. Sitäpaitsi siitä ruuasta ei oikei osannu sanoa näyttääkö se enemmä sian perseeltä vai päältä. Yhtäkaikki, mitään nii vitun kauhiaa en oo ravintelissa koskaa saanu, enkä arvatenkaa ryhtyny sitä sen suuremmi suuhuni lapioimaa. No onneks jälkiruoka sentää oli ihmisten ruokaa, ni sai kuitenki suun makiaks! Ja sehä o tärkeintä.

Nomutta, onneks pääsin viimein takas omaan kotipesää ja iha pikkuse onki vaa ramassu. Viime päivien kovimmat urheilusuoritukset onki ollu tepastelu laatikolle hakemaa Hesari. Empä oo myöskää viikkoo käyny lenkillä, joten ehkä voisin huomenna vaikka tehdä asialle jotain. Ja loppuun terveiset taivahalle, LAITAHA JO LUNTA! toivoo kispe.