Hahahahaha voi saatana että.

Nyt on ihmiset iha hurmios ilmotellu ja maksellu lupiaan, ku kohta ehkä voi niinku naapurikin hei tarkistaa et onko sitä maksettu vai ei. Hahahahahahaha voi perkele. MITÄ SITTE?

Voin säästää jo kaikkien naapureitten aikaa ja rahaa ja kertoa, että en todellakaan oo maksanu tv-lupaa. Enkä maksa. Ehämmä ees sitä postimerkin kokosta rämpytintäni katto. Tai jos kattonki, ni Kylmää Rinkiä ja se nyt on sentään maailman historian paras telkkariohjelma. Ja sitä pitäs näyttää ilmasiks kaikille.

Sitte luin tuolta uutisista että siis voi karmeeeeeeta! ku joku kirkko oli taas jossai poltettu ja puoli syräntäki oli vallan palanu joltain maalarilta, jonka sudinnat oli samalla haihtunu taivaan tuuliin. Ja siis se polttajakokelas oli aikasemmi ollu joku jeesus ittekki ja pyrkiny vielä johonki tehtäviin. Voi kristus, MITÄ SITTE? Jos ny pari kirkkoa palaa, ni mitä perkelettä. Rakentakaa uuet. Toivottavasti niihi ny ei valtion rahoja sentää pillata. Kisperi ei ymmärrä lainkaan sitä mediarummutusta, mitä jotku palaneet kirkot saa aikaan, oha niitä palanu muitaki taloja aikojen saatossa. Ja ketä nekää o kiinnostanu?

Nii.