Huåmiå.

Koska kispen unet nyt ei salettii kiinnostaa yhtään ketään, ni voisinki kertoa viime yön unesta. Se oli niin jännittävä.

Tässä jännittävässä seikkailussa Vantaan kaupunki oli päättänyt olla trendikäs. Kun nykyisin joka vitun firman pitää vaihtaa nimensä ja olla jotain Nordea, tai Destia, tai Habita ja jotai Vittua. Ni viime yönä Vantaa vaihtoi nimekseen Vaheria.

Sillälailla. Unen lopuksi semmonen leikkikissa, niinku siinä jossai ameriikkalaisessa sarjassa oleva puhuva kissa, yritti raapia mua, ni jouduin pingottamaan itseni seiniä vasten katonrajaan, ettei se yltäis muhu. Sillei spaidermän tyyliin

Sitten voisin olla vähän mieltä standardeista.Voivittu jos joku ny on perehtyny standardeihi, ni tietääki et näitä jonkun avaruusinsinööriopiston kehittelemiä pykäliä pitäs sitte noudattaa aina ku jotai testejä ja muuta olevinaan tieteellistä mittausta harrastaa. Ni ymmärtääkseni nää standardit on keksitty just en takia, et asiat olis sitte yhdenmukasia ja silläviisiin vertailukelposia, ku kaikki noudattas niitä samoja ohjenuoria. 

Ni mitä vittua! Nyt ku niitä saatanan standardeja tarvis, ni voi kristus jokainen läpyskä eriksee maksaa vittusoikoon vaikka kuinka paljo! Alanko mää ny tilailemaan jostain EU:n kirjakaupasta ittelleni sadan euron standardeja? Mitenkä perkeleessä ne kuvittelee, et kukaan niitä pykäliä noudattaa, jos ei kerran ees ilmaseks saa intternetissä niitä kattoa! Toiha on sama, ku et rikoslaki maksais tonnin ja jokaisen pitäs se ittelleen tilata, et tietäs olla kuuliaine.

Lähenki tästä rikkomaan standardeja.