Tsau
Jopas en taas oo mitää kirjottanu ties mihi aikaa, ku ehäämmää vittusoikoo ehi. Tää projekti koodinimi vuodessa ktm:ksi on hieman vaatinu veronsa tässä viime aikoina. Arviolta noin kaheksantuhatta sivua saanu naputella raporttia ja analyyshiä ties mistä ja ku musta on tullu tämmöne hikari-mulkku, jonka pitää saada kymppi kaikesta ni ei oo paljo tarvinu pohdiskella et mitä tekis päivät pitkät. Tässäpä viimesen 4 viikon (sekä ensviikon) päiväohjelma:
klo 7.00 kaffia ja puuroa ja HS
klo 8.30 lenkille tahi salille
klo 11 ruokaa, jonka jälkeen opiskelua klo 22 asti
klo 22 nukkumaan
Eikös ole ihan perkeleen hauskaa!

No mutta sitten muihin asioihin. Kävimpä tosiaan tuossa alkuviikosta avaamassa hiihtokauden! Voi juku. Ei sillä että olis sukset sen suuremmin luistanu, ei ne nimittäi kyllä pitänykkää, joten tyyli oli melkolailla vapaa. Mutta oha arvokisoissaki nykysin se matka, jossa puolet lykitään perinteistä ja loput luistellen. Enkä sitä paitsi kaatunukkaa ku pari kertaa. Tekniikka ja suksen hallinta on kyllä aina yhtä riemastuttavan hienosti vireessä kauden avauskierroksilla.
Mäenlaskukauden avaus nyt saa odotella itseään vielä joulun aluspäiville asti, kun pääsen irti Pyhällä. Lumia ja laskuja odotellessa voi muuten seurailla Markuksen edesottamuksia Ruotsin tuntureilta. Sielläpä mies on nikkaroinu ahkiota ja viettänyt muutenkin esimerkillistä luontoelämää.

Oli mulla ehkä jotain muutaki asiaa mitä piti kertoa, mut enny muista. Kerron sit joskus toiste, jos nyt selviän järjissäni vielä ensviikon. HEIPPA.