Heivaan heinäkuuta.

Ohh ompa tullu hieman hikoiltua. Laitetaampa oikei ens alkuun harj.peekoon ote männäviikon suorituksista.

Ma: Juoksu 1.00 h

Ti: Puntti 0.50 h + suunnistuskisat 0.40 h + verkka 0.20 h

Ke: Puntti 0.40 h + juoksu 1.00 h

To: Juoksu 0.45 h + pyöräily 1.00 h

Pe: Puntti 0.40 h + suunnistuskisat 0.40 h + verkka 0.20 h

La: Suunnistuskisat 1.35 h + verkka 0.20 h

Su: Pyöräily 2.15 h

Yht. 12.05

Juu, täytyykin oikei mainita noista viikonlopun suorituksista. Olipa siis la takaa-ajokisa pe-illan tulosten perusteella. Lähtöasema oli voi niin helvetin jännittävä, 5 sek kolmannesta sijasta. Ja kun reippaat puoltoista tuntia helteessä hoki ittelleen "kyllä sää jaksat" ni sieltähä se kolmas sija lopulta heilahti. Ja ihka oikeesti (muistaakseni ensmäistä ja erittäin todennäkösesti viimestä kertaa elämässäin) ratkasin kisan edukseni juoksuvauhdilla kisan loppuosiolla. Voi herranpieksut että muuten maistu kisakahvion jäädelö mahtavuudelle tämän uroteon jälkeen.

No sitten ajattelin olla reipas ja polkasta pikkupalauttavan maastopyörälenkin sunnuntaina, niinku urheilijat ikää! No eiku Huuhkajalle, siellähä on nii komeeta että. Ni voi hyvä helvetti sentää. Mieto hientuoksu iholla ilmeisesti toimi signaalina metsän kaikille kärpäsille, paarmoille JA ampiaisille, että tänne vaan sur-pörisemään! Ja siinäpä se semmonen sadantuhannen yksilön joukkio seurasi polkijan edesottamuksia muutaman senttimetrin etäisyydeltä. Eihä siinä saatana ees nähny eteensä, saati sitte kuullu omaa kiroomistaan ku oli suut silmät täys niitä pörinöitä. No eiku soratie alle ja siirtymä hieman vauhdikkaammille poluille, ni ei nii pysyny velikullat enää iholla. Lopuks vielä 20 km polkasu maantietä ja kello näyttiki reilua kahta tuntia. Ja oli vallan palautunu ja rentoutunu olo! hahah

Mutta sitten jalkapalloon. Kun tuossa matkaraportissa jo mainitsinki et oli pelit ja pensselit Göteborgissa meneillään. Ni pitääki oikei ottaa ja ihmetellä, että minkä saatanan takia niitä jalkapallojätkiä pitää kutsua huuhkajiks? (taino siis kyllä mää sen bubi-tarinan tiedän). Vituttaa tuollaset median keksimät termit, joita pitää sit joka paikassa toitottaa vaikkei kukaa oikee ihmine käytä sitä nimee. Sama ku voivittu maikkari. Eli kolmone. Et mee kattoo maikkarin netistä. Voi vittu mistä? Onks tää sit niinku kispen netti? Ja maikkari on yhtä nerokas termi ku nakkikikkari. Sinne sitte vaa.

Ainii, mut siitä jalkapallosta vielä. Et voisko joku asiasta jotain ymmärtävä valasta mua, et mikä helvetti siinä on ku Suomessa viimein suvisulonen ja armas aika. Ni sit voivittu koko heinäkuu ollaa pelaamatta ja tuolla priimakunnossa nurmikot oottaa pelaajia. Sit vittusoikoo alotetaa kausi kuitenki joskus huhtikuussa ja pelataa pipo päässä johonki lokakuu loppuu räntäsateessa ja kentät onku mummolan kynnetyt perunapellot. Ja sit kaikenlisäks rakennetaa kaupungin rahoilla hallit, että voiaa pelata talvellaki. Ni sitte saatana kesän parhaat pelihetket pietää pillit pussissa ja katotaa maikkarilta uusintoja.

Lopuks väliaikatiedotus nerokkaasta gradustani. Tavotehan on saada kirja painoon kolmessa kuukaudessa ja siihen pyritään sivu per päivä tahdilla. Eilen juur loppu ensmäinen kolmasosa ja koossa on 30 sivua. Joten aikataulussa ollaan. Sisällöstä en tosin mee takuuseen. haha

Nyt lenkille, hei!