Moi, Espanjasta kotiin palattua mua on vaivannut perinteinen post race depression, eli olotila ettei oikei mikää huvita. Varsinkaa lenkillä käymine. Joten sillä saralla ei oo mitää raportoitavaa.

Mut onneks kantapää-Johanna esitti mulle tuossa haasteen (hahaa, siis ihka oikeen haasteen! se jos mikä kertoo siitä, että tää blogi on ajanhermolla ja muutenki trendikkäin, ku nyt näin osallistun!) En tosin oikei ymmärtäny mikä tän #oivallushaasteen idea oli (koska en jaksanu lukee ohjeita! haha). Ilmeisesti piti siis poimia jollai menetelmällä 10 (!!) kuvaa omasta puhelimesta ja kun en ollu iha varma mikä se menetelmä piti olla, ni kehitin oman. Se oli semmone että tutkiskelin puhelimessa olevia kuvia sillä silmällä, et mistä aihepiiristä siellä niitä kuvia erityisesti onkaa. Ja sitte oivalsin, että selkeet suosikkiaiheet kyllä löytyy! Kas näin:

1. Kahvi + pulla ja kaakku
Oon kova poika juomaa kahvetta, mutten suostu juomaa mitää paskanmakusta kuravettä (enkä niitä ”erikoskahveja” joita töräytetä nappia painamalla ja sitte kirkkain silmin velotetaa siitä shaibasta jotai 4 euroo kupilta). No näitä kahvinjuontikuvia on kuitenki kertyny aika paljo, eli herkullistaki kaffetta on selkeesti vuosien saatossa löytyny!

IMG_4174.jpg

Ja mikäpä kaffeen kaverina maistuu kivemmin ku pulla ja kaakku. Näitä en ehkä niinkää kotona harrasta (johtuen siitä, et kotona ei oo pullaa saati kaakkua juurikaa tarjolla) mut reissunpäällä mikä ettei! Oon selkeesti oivaltanu, et kaakku se miehen tiellä pitää!

IMG_2914.jpg

2. Ruoka
Oon myös aika kova poika syömää ja tähä aihepiirii itse asiassa liittyyki iha oikee oivallus. Tuossa pari kolme vuotta sitte nimittäi tajusin, että mun ei tarvi syödä mitää paskanmakusta ruokaa, vaikka sitä mun lautaselle olis syystä tai toisesta päätyny. Lisäks haluan syyä vaan ruokaa, joka tekee mut onnelliseks. Eläköön hyvänmakuinen ruoka!

IMG_2825.jpgIMG_0591.jpg

 

3. Urheilu
No syömisen ohella toi urheilupuolikin maistuu (ainaki välillä!) ja näitä kuvia on saattanu vuosien saatossa muutaman kerran tässäki blogissaki näkyä. Tärkein oivallus tähän aihepiirii liittyen on se, että vaikka kuinka hienosti, kovaa ja teknisesti kauniilla askeleella juoksisin, niin kuvassa näkyy aina ainostaan se jousi pohjassa myllertävä sankari. Siks juoksukuvat kandee aina ottaa loivaan alamäkeen!

IMG_3337.jpg

4. Mummola
Mummolassa on parasta ja melkei joka kerta otan siellä pihassa kuvan. Iha vaa varuilta, et joku päivä sitäkää paikkaa ei ehkä enää oo! Ja sen oivaltaminen tekee kieltämättä joka kerta vähän kipeetä.

IMG_3806.jpg

5. Osumat
No välillä tosiaa otan hieman osumaa tantereesee ja näistä on muistona erinäkösiä lommoja ja vammoja. Oon aika huoleton asian suhtee, koska kyllähä ne kaikki katkenneet luut ja rikkoutuneet nahat (ja housut!) on parantunu ajan saatossa. Tärkein oivallus onki, että vaikka sohvalla ehkä sattuis vähemmän, ni siellä ei oo nii jännää!

IMG_3439.jpg

6. Tunturi
Joskus 10 vuotta sitte oivalsin, että tunturi (ja etenki Pyhätunturi) on semmonen paikka, jossa mun sielu voi hyvin. Ja jonne mieli halajaa aina. Ni onneks oon myös oivaltanu, että elämänsä voi järjestää silläviisii, että sinne tunturiin pääsee usein.

IMG_0332.jpg

7. Lehtileikkeet
Kuvaan lehissä olleita hienoja uutisia talteen, koska näissähä niitä oivalluksia onki! Hahahahah

IMG_2695.jpgIMG_0927.jpg

8. Ville
Mullahan on käyny semmone munkki, et löysin puolisokseni (romanttisesti Ilosaarirockista) tyypin, joka on aivan ässä. Tän homman onneks oivalsin sillon samantein! Run Forest, run!

IMG_0846.jpg

9. Lapsi
No täytyy myöntää, että viimesen puolen vuoden ajalta suurin osa kuvista on omasta jälkikasvusta. Ja siihen liittyy se oivallus, ettei kaikki ehkä oo enää niinku enne!

IMG_4660.jpg
(Noi mun pleksit hävis äske, ni arvaa mistä ne löyty! Ni Marc Cavendishin päästä, jumalauta! hahaha)

Johan siinä oliki, huh huh! Kispen ploki meni nyt nii syvälliseks, että pitää kiireesti lopettaa! moi

PS. ainiin se kymmenes! Tietenki random-kuvat! hahahaha

IMG_2012.jpg