Noin, nythän on heinäkuun puolivälikin taittunut ja vaikken nyt tiiä mitä tää merkkipaalu merkitsee maailman historiassa, nii omassa elossa toki oikein merkittävää. Olin nimittäin aatellu sillä viisii, että kyllähän mää jo heinäkuussa sitte juoksen. Ja totta tosiaan, viime viikko oli ensmäine ikäänkuin urheiluviikkoa muistuttava kokonaisuus! Ja kävin peräti kolmesti juoksemassa! Lähettii viime viikolla sitä paitsi oikei meren äärelle mökkeilemää, Merimaskuun asti (joka on siellä Naantalin kulmilla!), Ja samalla pääsin sitte vähä siellä päin asuvien juoksutovereiden jonon jatkoks paikallisille poluille. Kas näin se viime viikko meni!

IMG_4575..jpg
Kyllähän tämmösessä paikassa kelpasi mökkeillä!

Ma: Juoksu 1.10h (ooooh ja vielä kerran ooh, yli tunnin juoksu!)
Ti: tässä toimin maantiepyöräilijöitten huoltomiehenä, eli makasin sohvalla ja myöhästyin sovitusta huoltopisteestä! haha
Ke: Juoksu 1.15h 
To: Pyöräily 1.00h 
Pe: Pyöräily 1.00h + puntti 0.45h
La: Juoksu 1.45h (herran jestas!)
Su: Puntti 1.00h

Yhteensä jotain kaheksan tuntia!

No sitte pitää vielä mainita, ku tossa matkalla kävin jossai pistrossa syömässä ja vilkasin siinä huvikseni myös sitä lasten listaa. Ei sillä, et kispen poikanen ny vielä mitää nauravia nakkeja söis, mutta noin niinku iha mielenkiinnosta. Et mitä siellä oikei on tarjolla. Ni voi saatana, sehän oli aivan ihmisen pilkkaa (eikö lapsetkin oo ihmisiä?). Siellä normilistassa oli siis ihan hauskoja juttuja, mitä nyt tommosissa pistro-tyyppisissä usein on. Ni lasten listalla oli kolme vaihtoehtoo:

1) Lehtipihvi, ranuleita ja ketsuppia
2) Nakkeja, ranuleita ja kepsuttia
3) Lihapullia, ranuleita ja kepsuttia

Voi jumalauta, ketsuppia! Sekö on se aterian kruunu? (suutuin aikoinaa sydänjuuriani myöten eräässä ns. itämaisessa ravintolassa jossa tilasin nuudeleita. Ja ne toi mulle lautasen jossa oli spakettia. Ja siihe vielä lisäks ketsuppipullon. Ai kristus, joku tolkku ihmisen loukkaamisessaki pitää olla!) No niin siis paitsi että lapsien annos kruunataan ketsupilla, ni mitä saatanan ruokaa nakit ja ranet oikei on? Kuka aikuinen haluis tommosen annoksen ravintolassa? Kuinka vaikeeta on tehä niistä aikuisten annoksista vähä pienempää versiota tenaville?

Nonii, se kävi selväks. Kisperille ei oikei nauravat nakit uppoo! Mutta se mikä uppoo on noi vatelmat. Ja voi jummijammi, nyt on nimittäi taas SE aika vuodesta ku niitä saa! Ainaki Jyväskylän korkeudella mettät alkaa olla iha piripinnassa vattuloita ja aijai ku niitä on mahtavaa tunkea suuhun kesken lenkin. Ja iltasin voi polkasta toho lähimettää ja hääräillä siellä puskissa sitte pitempäänkin.

IMG_4521.jpg
Onneks kesällä voi myös käyä loiskauttamassa metsälampeen kesken lenkin!

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin! 
t. kispe