Moi,
kesän kuumin trendihä näyttää olevan toisten piirusteluitten kopsaaminen ja sitte ehdoton kiistämine. Vaikken ny mistää designista ymmärrä tuon taivaallista, ni ohan se vähä hilpeetä ku (omien sanojensa mukaa) suomalainen designyritys, joka tunnetaan ennen kaikkea omaleimaisista kuvioista ja väreistä tunnetaa tällä hetkellä ennen kaikkea kaikilta muilta kopsatuista kuvioista.

Hutchinsin kuvitus (vas.) ja Teresa Moorhousen Marimekolle tekemä kuosi (oik.).

No mutta, sehä nyt on iha yks saatanan hailee, et jos jonku verhoissa sattuu olee sama omenapuu, ku englantilaisen satukirjan sivuilla. Mutta että Mikkelin trendikkäimmän kauppakeskuksen katolle on pöllitty suomalaisen designin ehkä tyylikkäin ja omaleimaisin logo. Ja että mistä?

akselilogo-normal.jpg    JYP_logo-normal.jpg

Jumalauta, Jyväskylästä!
Hahahah, toisaalta voiha olla, että ton koiranprööttäyksen suunnitellu taitelijasielu on keksiny pistää rahoiks ja myyny kruunun jalokivensä useemmalle ostajalle!

 

No sitten vaihteeksi urheiluteemaan. Tässä onki lomalla harrasteltu kaikenlaista. Ja lähestyvien MM-kisojen kunniaks oon käyny antamassa näyttöjä myös yleisurheilun puolella. Kun on nii valiteltu, että pieni on joukkue ja sillä viisii.

Ni tän kesän parhain seurapeli on todentotta löytyny! Unohtakaa ne iänikuset petankkit ja heittäkää ne mölkkypalikat suoraa nuotioo. Nimittäi voiko olla mahtavampaa yhteispeliä ku moukarinheitto! Tuolta Vaajakosken urheilukentältä saa lainata pelit ja pensselit (sekä mittanauhan) ja kun lähikentällä on oikei moukarihäkki, ni antaa palaa!

moukari-normal.jpg

Tekniikassa vois vielä olla aavistus hiomista, mutta kyllä näillä telkkarista poimituilla opeilla jo moukaroidaan kiivaasti 25 metrin viivaa! hahah

Juu ja kun tekniikka kerran on hallussa, ni voi myös välillä pistää aitoen! Onneks mukana on laji- ja tekniikkapäällikkö, joka seuraa, että harjotukset tulee suoritettua asianmukasesti!

aita-normal.jpg

juoksurataonni-normal.jpg

Juujuu!
Nythä tuolla alkoki paistamaa taas aurinko, ni pitää siirtyä pihamaastoon. Hilirimpsis!