Ainiin, meinaski iha unohtua kertoo kevän paras uutinen. Jos kohta se Norwegianin saapuminen Suomeen sai jo muutaman ilonkiljahruksen aikaan, niin vielä parempaa on luvassa!
Norjan tuliaisena (ittelle, tietenkin) oon aina kantanu mukana kassillisen Millban muffinsseja. Voi hyvä jumala ne on hyviä! Niin Porsgrunnissa käydessä mua sivistettiin, että Millba on itse asiassa sieltä kotosin ja että ovat juuri tulossa Suomen markkinoille!

Ja nyt niitä todellakin saa! Kokkolassa löysin ärrältä ekat ja melkei meinas tulla itku. Jos et oo vielä maistanu, ni kannattais olla jo matkalla ärrälle (tai iha mihi vaa, mistä niitä saa) muffinsseja hakemaa!
Voi että.

Noniin, sitten kotipaikka-aiheisiin. Nykysin kun asun Espoossa ja oon espoolaine, ni pitää olla kiinnostunu kotiseudun asioista (paskat mua oikeesti mitkää Espoon asiat kiinnosta, ainoostaan Jyväskylä on seutu jonka kehitystä tulee tosissaan seurattua). No mutta Espoossa onki nyt identiteetti-kriisi, kun on olemassa Espoon keskus, joka on jossai ihan hevon vitussa (tosin satun asumaan aika lähellä ko. paikkaa), jossa suurin osa espoolaisista ei koskaan käy ja joka noi ylipäätää on iha saatanan hirvee paikka. No nyt on siis päätetty että koska keskus on, ni se pitää saada heräämään (väkisin) eloon. Eli puretaa joku saatanan ruma hallintorakennus ja laitetaa tilalle lasia ja kukkia ja vilkkuvia valoja. Kas mitenkäs tätä nerouden ilmentymää kuvataan Espoon viralliselta taholta?

"Vanha ja nuhjaantunut asema uudistuu omaleimaiseksi ja laadukkaaksi julkiseksi tilaksi. Suunnittelun lähtökohtana on ollut kaupungin vuonna 2007 järjestämän ympäristötaidekilpailun voittanut teos, joka koostuu Espoonsillan haavanlehtikuvioisesta valokatosta sekä Espoonjoen hiekkaa kuvaavasta lattiasta.

Lattiapinnoite on kellertävä kvartsihiekka-akryylimassapinnoite, joka on lasiseiniin liittyviltä reunoilta rajattu luonnonkivellä. Äspe-teos korostuu aseman interiöörissä. Haavanlehtikuvioitu valokatto on siltakäytävän voimakkain elementti vihertävien julkisivulasien lisäksi. Sillan lasitukset on purettu ja korvattu uusilla vihertävillä, auringon lämpöä leikkaavilla värilaseilla"

Hahahah voivittu, oikei Espoonjoen hiekkaa ja lämpöä leikkaavia laseja! Nyt jos koskaa, kaikki espoolaiset ryntää kohti keskustaa.

Nomutta ku työmatkalla pitää polkea myös Kauniaisten keskustan poikki, niin siellä on kyllä selkeesti ruoho paljo vihreempää ku naapurissa. Siellä salettii viljellää ja silitellää nurmikoita maaliskuusta alkaen, oli nimittäi ruoho iha toisen väristä jo toukokuun alussa. No kun Kauniaisille ei oo annettu meren rantaa, tai mitää muutakaa rantaa, ni paikallisten kesäkissojen ja -kollien pitää kuitenkin päästää aurinkoo makamaan. Ja mikäs siihen puuhaan onkaa otollisempi alusta, ku se vihree nurmikkokaistale siinä kaupan kulmalla. Ja siitä sitte joutuu ihmine päivittäin ajamaan ohi, kun tän kesän kuuminta kesäkuntoa siellä kellii sikin sokin. Jos heti tänää alottais, ni salettii vois ehtiä rantakuntoo enskesäks. Voi kristus sentää.

Nomutta, jotta kesäkunto olis terästä täälläki, ni onneks on perjantai eli makeispäivä! Taidanki alottaa heti, heippa!

PS: otetaampa nyt kuitenkin katsaus taas urheilun saralle, tiedän mitä teit viimeviikolla!

Pe: Pyöräsuunnistus (sprintti) 0:17 / 4,8km + ajelu 0.45h
La. Pyöräsuunnistus (pitkämatka) 1:49 / 24,9km + potkupallo 0.30h
Su: Pyöräsuunnistus (keskimatka) 0:58 / 14,3km + ajelu 0.45h
Ma: Pyöräily 1.00h
Ti: Puntti 0.45h + pyöräily 1.45h + suunnistus 1.00h
Ke: Juoksu 1.00h
To: Pyöräily 1.00h + puntti 0.50h + suunnistuskisa 1:01 / 6,5km + juoksu 0.15h
Pe: makaaminen ja karamellin syönti
(hiphei!)