En oo mitää kiuruja nähny (saati että tietäsin miltä kiurut ees näyttää), mutta vahvasti veikkaan että kesähän se sieltä tulee!

Ja mikä onkaa varmin kevään merkki ku se, että sauvat tippuu kädestä ja sukset lyyää naulaa. Tosi ennenku niitä alkaa sen suuremmi naulailemaa, ni lienee iha paikallaa kraapia suksen pohjasta liisterit ja se kaikki mustanruskee töhnä mitä sinne onkaa kertyny. Ni on sitte ens syksynä taas hauskempaa.

Aurinkoisen viikonlopunha vois viettää tosiaa vaikka lenkillä. Mut jos ei jostai syystä huvita mennä lenkille, ni sit voi vaikka harrastaa takapihalla näitä ajankohtaan sopivia pikkupuuhasteluita, kuten tarkastella ONKO TULLU NAARMUKSIA!?

Lisäks voi yhteenynnätä kauden saaliin. Kun en viitsi kilometrejä mittailla, niin lykitty etäisyys pitää kalkuloida käytetyn tuntimäärän ja keskimääräsen vauhdin perusteella. Talven hiihtoja tuli reipas 900 km. Enstalvena pitää sit koittaa vähä enempi, ni saa lisää nollia.

No mutta kun on sukset orrella ni vaihtoehdot on vähissä: pakko kaivaa lenkkarit esille.

Kävimpä siis tuossa eile juoksemassa ekaa kertaa marraskuun jälkee. Ja meno oli just nii mahtavan helppoo, ku odottaa saattoki. Alotin oikei varman päälle (ku aavistelin kulun olevan mitä mainiointa) ja suuntasin suoraan korttelisprinttiin. Sprinttisuunnistuksen ideaha on, että juostaa iha saatanan kovaa joku reilu vartti. Ja sekös vaan sopi. Ainut vaa, ettei koneesta löytyny lainkaa minkään sortin vaihdetta siihe kovaan vauhtii. Siinä vaiheessa ku ukkeleita alko painaa musta ohi, ni vertaki alko tulla nenästä. Eli kaikki oli ainaki pelissä. hahaha

Nojuu, kisakauden oli tarkotus aueta jo tälläviikolla, mut onneks Turuuuuuski on nii paljo lunta, et kisat on peruttu. Ehin siis iha hyvi valmistella juoksukuntoa vielä monta viikkoo, ennen kauden avausta. Viimeistelyleiri onki tällä kertaa oikei etelänhetelmän juurella, suuntana on nimittäi Garda-järvi ja siellä olis tarkotus pistää tossua toisen etee poluilla, nii lenkkareilla ku pyörälläki. Siitä tulee kerrassaa mahtavaa! Oonki jo tehny valmiiks listan mitä kaikkee aion syyä siellä:

  • jäätelöö
  • pitsaa
  • pastaa
  • parman kinkkua
  • juustoa
  • keksejä
  • hetelmiä
  • kahvia

Tosin saatan syyä vielä jotai muutaki, jos jää nälkä.

No mutta sitte katseet kevään uusiin tuuliin, noin muodikkuuden saralla. Koitin nimittäi tossa löytää ittelleni kevätkenkiä ja seikkailin vähä inttervepissä (koska kenkäkaupoissa kiertely on iha hieman perseestä). No tiedättekö miltä kevään trendikkäimmät kengät näyttää? Ni niissä on semmonen saatanan kurkistusreikä siellä kärjessä, että kaikki saatanan silsaset isovarpaan kynnet voi sieltä kurkkia.
Mikään ei oo nii oksettavaa, ku toisten ihmisten varpaat ja etenki ne varpaan kynnet. Hyi vittu että.
Taino, kaikista pahin on se kynsisieni.net mainos, joka tulee telkkarista. Semmosia saatanan viien sentin paksusia, keltasia isovarpaan kynsiä laitetaa jumalauta telkkarii! Että syö siinä samalla jukurttia, pon apetiit sullekki!
 

Halusin tähän loppuun julkasta kuvan neiti teknillisen mekaniikan somista pipari-varpaista. Valitettavasti en löytänyt kyseistä otosta koneeltani, joten jäätte nyt ilman tätä hienoutta

Kohta onki pääsjäinen ja sitten taidan syödä muutaman suklaatimunan! Kai niitä saa italiastaki?
Pon tsorno!