Tööt.

Nytpä oikei Helsingin mestaruuskisoista innostuneena vedin minäki perjantaina luistimet jalkaa ja suuntasin tohon talon takana olevalle jäätikölle. Uskokaa tai älkää, sillon kauan sitte ku olin 10v, olin minäki ihkaoikee taitoluistelija! Pääsin oikei edistyneitten harjotusryhmäänki ja ekoissa reeneissä valmentaja haukku, ku en saanu piruettia pyörimää ja sen jälkeen pakkasinki luistimet laukkuu että pitäkää saatanan piruettinne.

No mutta, eikai ne taidot ny tässä 20 vuoden tauon aikana oo mihinkää ehtiny kadota. Ehei. Hahaha voivittu että. Sirklata osasin jotenkuten takaperin pelkästää vasemmalle ja eteenpäi en ees uskaltanu. Valssihyppy lähti vieläki ku tykin suusta ja vaaka oli niin kaunista katseltavaa, kun vaa kuvitella saattaa. hoho

Ja ku kerran talvilajeista innostuin, ni kävimpä viikonloppuna Himoksella myös oikei lumilautailemassa, ku kerran paikalla oltii. Oonki myös melkolailla etevä lautailija. Laskin kaks kertaa lasten mäen ja muutaman kerran viereisen edistyneempien lasten mäen ja sit oliki jo aika lähtee kotiin syömää makeisia.

Tänää sitte palasin ruotuu ja kävin tuossa aamulla hiihtämässä. Voi helvetti sentää, että tuliki heitettyä sitte semmoset pannut että pois eestä. Siinä kaikessa rauhassa laskin melko reipas vauhtista mäkeä, ku yhtäkkiä mulla oli sukset ristissä itteni kanssa ja kuperkeikan kautta kuvion halkasijaks saatii varmaa 5 metriä. Nytpä onki sitte selkä sen verran kipee, että tietää taas käyneensä.

Mun piti vielä jostain asiasta mussuttaa, mutta en nyt muista mikä se oli. Ehkä taas enskerralla, nyt on nimittäi kaffin aika ja sit paneudun taas jännittävien opinaskareiden pariin.
Kurnauskis.