Moi, nykysinhä kaikki trendikkäät plogit on täynnä yhteistyössä toteutettuja mainoksia. Eli mainostoimisto, tahi tuotteen/palvelun edustaja tuuppaa kaikenlaista roinaa ja matkaa plogin kirjottajalle ja sit niistä kirjotetaan joku hauska ja syväluotaava analyysi. Ja korostetaan, etten koskaan testais ja kirjottais sellasista tuotteista, joista en oikeesti ite tykkäis! (my ass). No joka tapauksessa nää yhteistyö-tekstithän on yleensä silkkaa paskaa ja muutenki nii epäkiinnostavia, et ite ainaki skippaan ne aina. Mua ei varsinaisesti kiinnosta mitä mieltä joku on jostai naamarasvasta, kaurapuurosta tai kylpylälomasta. Enkä varsinkaa kuvittele, et kukaa lukija olis kiinnostunu siitä miten mulle maistuis joku uutuustuote.

No mutta, kuten oot ehkä huomannu, tässä plogissa ei kauheesti oo yhteistyötä näkyny. Johtuen tietenki siitä, ettei kukaa täysjärkine mainosmies (paitsi Jasmo) ala mulle mitää tarjoomaankaa. (paitsi sainhan mä pari vuotta sitte postissa kaks energiapatukkaa! hahaha kyllähä mää ne söin, toine maistu muistaakseni iha paskalle. Uskosinki, et näitten patukoitten myynti ampas aivan uuteen nousuun tän yhteistyön avulla!!). No mutta, kispen blogi on selkeesti yks Suomen kiinnostavimpia mainospaikkoja, sain nimittäi tuossa viikonloppuna tarjouksen. Josta en voinu kieltäytyä tajunnu mitää. Viesti meni näin:

yhteistoiminta.jpg

Jäin oikei tavailemaan tuota lausetta: olisin kiinnostunut julkaisemaan sivullenne kispe.vuodatus.net sopivia tekstiartikkeleita tai mainoksia, kiinteää hintaa vastaan.

Että mitä! Mitä saatanaa tässä nyt piti tehä? Julkaisemaan sivullenne sopivia artikkeleita, kiinteää hintaa vastaan. Ymmärsin noi artikkelit ja hinnan, mutta en että missä ne julkastaan ja kuka maksaa? Teinkin tästä oikein analyysin, vaihtoehtojahan tälle ehdotetulle yhteistyölle on neljä:

  1. Minä julkaisen jotain paskaa ja mainoksia - tarjouksen tekijä maksaa  (miks kukaa tekis näi?)
  2. Minä julkaisen jotain paskaa ja mainoksia - ja maksan vielä siitä hyvästä  (hahaa tää onki hyvä!)
  3. Tarjouksen tekijä julkaisee jossain - ja maksaa siitä mulle  (fine by me..)
  4. Tarjouksen tekijä julkasee jossain - ja minä maksan siitä (hahahaa tääki on hyvä!)

Eli etenkin noi vaihtoehdot 2 ja 4 kuulostaa todella houkuttelevilta! Kolmonen käy myös. Mutta toi ykkösvaihtoehto on kyllä aivan perseestä. Mutta tottakai tästä voidaan neuvotella!! hahahahaaa
Jäin myös vielä pohtimaan tuota "sivullenne sopivia tekstiartikkeleita" et millasiahan ne mahtaa olla? hahhaha, kauheen kiva jos joku hoitaa kiroilun ja nillittämisen mun puolesta! Laittakaa vaa ihmeessä tulemaa, laitan vastalahjaks tilinumeron!

it_photo_103723.jpg

No mennäämpä sitte oikeesii asioihi! Nimittäi urheilun pariin. Pyhän juhlaviikosta ja suksiseikkailuista kerkesin kotiin hetkeks toipumaa, mut sit oliki jo suunta kohti etelää. Huhtikuuhan oli pyhitetty vielä treenille ennen kisakauden alkua ja sainkin oikei kutsun ihka oikeelle leirille! Eikä mille tahansa leirille, vaa valmistautumisleirille kohti kesäkuussa nelistettävää Cortinan kisaa. Leirin agenda oli seuraavanlainen: pitkää lenkkiä Nuuksion poluilla ja majoitus herttaisessa hotelli Siikarannassa, Nuuksion metsäin keskellä.
Ja sitä saa mitä tilaa. Olihan se hienoo, kun viimeks oon juossu yli 1,5h lenkin joskus joulukuussa lähtee sitte nuorten miesten perää painelemaa pitkin polkuja kolmeks tunniks. Alkuun meno maitto varsin mainiosti, mut kun kello rupes näyttää yli kahta tuntia, ni yllättävän painavilta alko kintut tuntumaa. En tietty viittiny ees ottaa juomista mukaa, koska juominen on aika last season. Onneks herrasmiehet pelasti mut nälkä- ja janokuolemalta kuitenki! Ja sieltä sitte tepsutin tyytyväisenä maalii. Olin sentää ymmärtäny pelin juonen etukätee ja otin (porukan ainoon) kartan mukaan. Kartta käessä saa yllättävän paljon sananvaltaa polunristeyksissä! hahahaa

nuuksio.jpg
Gentlemannit pitävät some-taukoja, jotta kispe pysyy letkassa mukana!

Ja kun juoksu kerran oli niin helppoo, niin seuraavana aamuna juostiin vielä toinen kolmen tunnin siivu. Tällä kertaa nöyrryin ottamaan oman leilin mukaan, etten olis nii kiipelissä koko matkaa. Ja vaikka askel ei varsinaisesti ollu edellispäivästä vertyny, ni olihan se mainiota päästä vihdoin taas oikei maastossa juoksemisen makuun! Se jos mikä on vaa parasta. Voi tosin olla, et vielä ennen Cortinan kisaa pitää muutama lenkki käyä nelistämässä.

Mutta nyt tuolla soittaa jätskiauto, on mentävä! moi