Titityy, nythä mulla vasta onki kovasti asiaa. Nimittäi ruuasta. Tai oikeestaan sen syömisestä. Ja nyt ei puhuta määrästä vaan tyylistä.

Suomeen kun on rantautunut tämmöisiä erimoisia etnisravintoloita, joissa sitten tarjotaan kunkin maan ruokia, jotta suomalaisillakin olis joskus jännittävää. Niin mikä saatanan saatana siinä on, että suomalaiset ei voi ottaa kiinalaisessa niitä puikkoja kauniiseen käteensä ja syödä niinku sitä ruokaa pitää syyä. Ni eiku voivittu siellä haarukalla lapetaa ruokaa suuhu ku jossai saatanan raksissa. Jos joku päivä perustan Kispen kiinalaisen keittiön, ni siellä on tarjolla ainoostaa syömäkepei ja puikoi. Ja sitten laitan sinne nurkkaa laatikkoo lusikoita ja kyltin
ETKÖ OSAA SYYÄ? NO OTAPPA TÄSTÄ SITTE!

Juu, sitten on myös Etelä-Euroopan ruokaa, eli spakettia tarjolla. Ni voi nyt saatana ku aikuiset miehet pilpustaa eka veitsellä rakettispaketit ittellee ennenku ruoka osuu suuhu. Et mitäpä jos vaa jäätäs kotii syömää niitä lusikkaruokia, jos ei meinaa ihmisten tavoin onnistua?

Ja sitte tietty trendikkäästi imetään sitä lattea kahviloissa kaiket illat. Tietäkää hyvät väet: se on väärin. Ei sillä, juonha toki itekki maitua iltasin, mutten tietenkää missää julkisissa tiloissa.

No nyt kun tää tapakasvatus- ja ruokakulttuuriosuus on saatu päätökseen, niin otetaampa vielä tärkeä uutinen.
Miksei kukaa ollu kertonu että Verenpisara on julkassu uuden levyn! Jumalauta ja vielä puolvuotta sitte jo! Sehä on iha saatanan kova, kitarat soi vielä komeemmi ku enne (ne on vissii käyny Amorphiksen keikalla harjottelemassa)! 

Ja mikä hienointa, just sä voit kuulla levyn täällä