ROK. Johan tuli viikonloppuna nähtyä rok-musiikkia.

Perjantaina aloitusvuorossa oli Kardia, joka on itse asiassa melko rok (hankin myös Kardia-paidan, joka on ehkä komein pändipaita koskaan). Tämän jälkeen lauteille nousi Kotiteollisuus, joka vasta rok onkin. Tiesittekö muuten, että Nightwish-Holopainen pimputtaa nykyisin koskettimia Kotiteollisuuden riveissä. Vissiin hieman vituttaa, että tuli heivattua se oman pändin laulaja kuuseen, eipä oikei pääse keikkailemaan.

Noniin ja sunnuntain ratoks musisoi sitten vielä Bleak. Onneks mukana oli valokuvaamisen lahjoilla lahjottu Saara, joten voitte ihastella keikkakuvia toisaalla.

Kävin myös lihapatojen äärellä lauantaina. Voi hyvä jumala taas sitä syömisen määrää. Mummo anto myös mukaan noin tonnin sipuleita, niistäpä pyöräytin oivan keiton eilen. Ja kuten sanottu fiksusta päästä saa nauttia koko lähiympäristö, sai nimittäin aika hyvän kiertoliikkeen pötsissä aikaan se soppa. Oon tässä myrkyttäny Tampereen ilmastoa koko aamun. Halleluja!

Mulla oli jotain muutakin asiaa, mutta nyt kakkelikellon etäinen kumina on muuttunut jo niin läheiseksi jylyksi, että on mentävä. Adios!