Hei-på-hej.
Nonii onki oltu taas vaikka missä. Ilosaaressa tuli hoidettua kesän pakolliset ilman-paitaa-pousailut ja kalian juonnit lemmenviltillä. Oon vaa vissii tullu vanhaks, eikä siinä touhuamisessa ollu enää sitä hohtoa, ku ennen vanhaa. Tosin se on joka kerta yhtä juhlavaa, kun aamulla ensiavuksi nautittu lonkerojuoma palautuu nenän kautta siihen teltan edustalle.

Kävin myös mummolassa. Sielläpä taas pöydät notku lihapullista ja karamelleistä.
769920.jpg
Aijjai ku oli ihmisen hyvä olla.
Mummolassa on myös parasta se, kun pääsee heilumaan kirves ja saha kädessä. Tällä kertaa välineistöstä löytyi myös kiila ja semmonen saatananmoinen nuija, jolla sitä kiilaa voi lyödä. Siinä vaiheessa, kun on sitten nuijinu sen kiilan sinne jättipölkyn sisälle onkin aika istua alas pohtimaan, että miten helvetissä sen saa sieltä ulos. No polttamalla esim.

Mummolassa voi myös aina sivistää itseään lukemalla korkeakirjallisuutta, kuten seiskaa ja seuraa. Nyt taas tietää missä mennään! Kesälukemisena on myös ollu kaikenlaiset naisten reippailujulkasut, kuten Sportti ja Fitness.
Ja voi saatana sentää!
Jos lehelle kerran annetaan joku tuommonen reipas ja menevä nimi, ni eikö siellä lehessä vois sitte olla jotain lukijoille, jotka on sportteja ja fitneksiä? Ni eiku vittu ne lehet on täynnä ohjeita, et näin poltat sitä laardia perseestäs ja sit kaikkia mahtavia kikkoja et miten saa kilojoulet kulumaa, vaikkei yhtää mitää tekiskää. Et tarjolla on kovaa juoksemisohjeiden sijaan jotai saatanan jumppaohjeita mökille, et heiluttele vähä ämpäriä kädessä ja käy kerran kyykyssä, ni aijjai oot syksyllä kiintee jokapaikasta!

Tästä tulikin taas mieleen, et eikö kaupan myyjät vois asettua poikkiteloin, ku sieltä tulee joku norsu kärry täynnä karamelliä ja lihapiirakoita. Eihä juopuneillekkaa myydä kaliaa kaupassa, ni miks läskeille pitäs myydä lisää apetta? Eiköhä ne oo jo annoksensa saaneet.

Lopuks vielä tämän vuoden linkkivinkki. Pasaa ja Atpoa vituttaa siihen mallii, et kispe nöyrästi kalpenee.
Hei.