Noniin tsada-da-daa!

Mainitsinki tuossa jo aikasemmi ku ostin ihka uuden maastopyörän ja oon sillä nyt kaahannu tuolla pitkin mettiä.
Tuossapa sitte yhtenä päivänä pääsin matkaan ens kertaa lukkopolkimet jalassa. Ja siinähän kävi juuri niinku arvata saattaa. Eihän niistä jalkaan kahlituista pedaaleista todellakaa pääse sillon irti, kun hädän hetki koittaa. Ja voin myös paljastaa, että ihan aavistuksen verran vaan vitutti, kun kaaduin kyljelleni sen pyörän kanssa pitkospuilta suohon. Ei ollu ihan hirmu lämmintä enää se vesi. Voi saatana sentää taas.
hahahahah
Loppumatkasta kaaduin ihan muuten vaan vielä pari kertaa. Ja sitte oliki käsi nii kipee, ettei tarvinu pariin päivään tehä mitään.
No mutta tästä taas tokenin ja tänään kävin taas kurvailemassa. En kaatunu ku kaks kertaa. Eli tällä tahilla kaadun enskerralla yhen kerran ja sitä seuraavalla puoliks. Ja sen jälkeisiähän ei enää ees lasketa, koska ne alkaa lähestymään nollaa!

Sittempä pitää kertoa uutisia ravintoloista. Kävin nimittäin elämäni ensmäistä kertaa syömässä kiinalaisessa ravintolassa! Kyseinen ravinteli sijaitsee Jyväskylässä osotteessa Kauppakatu jotain, siinä Kympin lähellä. Jumalauta, että oli mainio paikka! Siellä sai kaiken lisäsk syyä nii monta annosta listalta ku halus, eikä maksanu ku jotai 12 €. Sitäpä minä suosittelen itse kullekki!

No mutta se mitä minä en suosittele yhtää kellekkää on Kauppakadun toiseen päähän juuri joku aika sitte avattu ravinteli nimeltä Huuk. Voi hyvä helvetti sentää taas. Kyseisen paikan listalta löytyy tsiken-vingssejä, kylkiluita, ihraa, paskaa ja erilaisia dippejä. Ja näistä sitte erilaisia kompinaatioita. (tsiken vingssit on muuten yks karseimmista ruuista ever, heti melkei ykkösenä listalla olevan lihapiirakan jälkee. hyi saatana sentää! kanankoivet ja siivet pitäs lähinnä polttaa ongelmajätteen seassa)
No mutta ei siinä vielä kaikki, sittenku annokset saatii pöytään ja muuten oli kaikki kohallaan, paitsi että syömävälineet puuttu. Kysäsin sitte tarjoilijalta, et saiskos haarukan. Ni neiti vastas että:
"Nää meidän ruuat on tarkoitettu sillei käsin syötäviksi"
Hahahhah voisaatana sentää, ai siis tää tsiken-salaattikin?
Hyvinkin hämmästyneenä tarjoilijatar sai sitte takahuoneesta haettua ne pöytähopeat, kuhan oli eka käyny vielä varmistamassa et haluuks kenties muutki pöydässä olijat varmasti haarukan.
Ilmeisen vaikeita asiakkaita.

Nomutta, en jaksa enää kirjottaa mitää. Eikä mulla ees oo mitää asiakaan, joten kuudpai.