Nonii voivittu sentää, se on taas SE aika vuodesta, ku Jyväskylän kulttuurikaupunki muuttuu yheks saatanan taistelutantereeks. Ralliautot kaahaa ympäriinsä ja rallimulkut pistää festarit pystyyn joka parkkikselle. Ens viikonloppuna on ihan OK pystyttää teltta tonne keskustan puistohi, tai kertsien pihoille.
Äske kävin testijuoksemassa tuolla Laajavuoressa, ni eikö sielläki ole saatanasoikoo lippusiimaa vedetty sikinsokin latupohjille ja kielletty kylttejä mettät täynnä. Voi haiskaa ny perseelle ralleinenne.

Viime vuonna esittelinki jo rallimiehen, mut on unohtunu vallan kertoa pahimmista junteista ikinä.
Kas ku tuolla keskustassa pitää tietenki rallien aikaa olla karnevaalit ja jos minkämoista kojua, jossa kaikki innokkaat voi kiipeillä kiikkeriä tikapuita ja töniä toisiaan sumoasut yllä (tosin tätä nykyä monilla on se sumoasu päällä iha omasta takaa, nerokasta!).
No mut voivittu sentää, voiko olla mitää nii torspoa, ku semmone nyrkkeilypallo, joho pitää sit lyyä hirmu älysti ja sit se kone kertoo kuinka saatanan vahva (ja vitun nokkela) jätkä ootkaan! Voi jumalauta siellä oli viime rallien aikaa oikei jono, ku kaikki maakunnan saliäijät ja mustalaiset oli siellä vuoronperää takomassa sitä vehjettä. Sit se makso vielä jotai vitosen per huitasu. Voi vittu sentää indiid.
Siinäpä kattottiin terassilta sitä touhua, että ei saatana.

No mutta onneks pääseekin tätä kaikkea karkuun, kun lauantaina on vuorossa Tampere ½-maradooni. Kisperin lisäks joukosta voi pongata esim. Jasmon, joka on vasten omaa tahtoaan päässy joskus taannoin lanseerattuun kispen juoksutalliin. Tää juoksuvalmennus on iha saatanan tehokasta, eli saa iha ite käyä lenkillä sillon ku haluaa! Eikä maksa mitää. Ja jos 21 km ei taitu alle kahteen tuntii, ni saa potkut.

Hiphej!