Juu olimpa eile kuuntelemassa selloheviä. En ookkaa ennen kuullu orkesterin koveroivan itseään, mut nyt on seki hoidettu. Keikan paras kohta oli, ku Master of puppetsin kiireisimmässä kohassa sellon soittajalta lens se sellon soittokeppi hevonkuusee. Hahahhahahaha

Noniin ja sitten asiaan. Oon tainnu ennenki mainita miten mainiota huvia on lehtien mielipideosastot ja tekstiviestipalstat, joissa kaikki valopäät on jotai helvetin tärkeää mieltä. Koska tunnetusti kaikki asiatha hoituu, ku rohkeesti nimimerkin takaa huutelee vaan.
No harmi vaa ku tää paikalline maakunnan lehti on nii auttamattoman paska lehti, ettei siellä oo ees mitää hauskaa mielipideosastolla. Ni oonki onneks löytäny uuden paikan mitä seurata, nimittäi tuolla lähikaupassa o semmone taulu, mihi asiakkaat saa jättää mielipiteitään kaupan toiminnasta. Ja sit kauppias vielä vastaa niihi kaikkii.
Onki ollu ilo seurata mimmosten neropattien kans sitä saakaan asioida samassa puodissa.
Otetaas pari esimerkkiä:

Mielipide 1: Miksei teillä ole Hempulan panimon puolijyvä-juustoa!? Sitä saa Prismastakin eikä niin kauas jaksa lähteä aina hakemaan!
Voi saatana sentää, kyllähä lähikaupassa tietenki o just se sama valikoima ku jossai kikamarketissa. Ja voivittu ole ilman jos et jaksa polkee sinne prismaa.

Mielipide 2: Hei voisiko valikoimiin saada Valion 1 litran maitoa. Semmoisissa purkeissa? Etsin joka paikasta mutten löytänyt!
No voi kristus senku haet sieltä maitohyllystä.

Mielipide 3: Kun teillä oli syysmarkkinat jossa sai sipulia halvalla, niin miksi sipuleita ei oltu tilattu tarpeeksi? Ne olivat loppuneet kun tulin. Ei työssäkäyvillä ole mitään mahdollisuuksia tulla keskellä päivää ostoksille!
Sitä vartenha sää saatanan juntti käyt töissä, et sulla on varaa ostaa normaalihintasia sipuleita.

Voivittu sentää tuoki syysmarkkina, ku siellä oli tosiaan ollu sitte halvalla sipulia ja perunaa kaupan. Siis näitä ruoka-aineksia jotka on nii perkeleen kalliita muutenki. Ja sit jengi raijaa sieltä kotii jotai sadan kilon säkkejä. Et varmana saa lihapullat tehtyä vaikka sota syttyski. Ja EPISTÄ ku kaikille ei riittäny!
Sama ku nää tuonelan mammuttimarkkinat, josta porukka hakee peräkärrin kans 900 rullaa paskapaperia. Ku on nii halpaa!
Ja sit auto seisoo koko talven pihalla, ku se ei mahu tallii. Ku siellä on sipulia ja paskapaperia.

No mutta, suosikki-ilmotus kaupan taululla on jo vuosien takaa:
"ANNETAAN BERNHARDIN KOIRA HYVÄÄ KOTIIN. ISO, KILTTI JA TYHMÄ"