Haha, niin tuohon edelliseen kirjoitelmaani viitaten, niin jos iha tarkkoja ollaan niin kuvan ottohetkellä oli helmikuun seittemästoista, mutta aika lähelle kuitenki.

Sitten itse asiaan. Talvi kun nyt kerran on ohi (ainaki Jyväskylässä) ni voisin tehdä yhteenvedon talven saaliista:

* Mäenlaskua kertyi säälittävästi 12 erillistä kertaa. Ja nyt ei todellakaan puhuta edes mistään laskupäivistä, kun mäessä ehti keskimäärin vedellä tunnin pari.

* Hiihtopuoli sen sijaan onnistui paremmin, sukset jalassa lenkkejä kertyi 44 kappaletta, keskimäärin 15 km kerrallaan. Joten yhteismatka lienee jotain reilua kuuttasataa. Olishan sitä tosin voinu hiihtää paljo enemmänki, jos olis viittiny.

* Kävinhän myös huikeat 2 kertaa luistelemassa. Eka kerran tossa lähikentällä ja toisella potkin oikei kierroksen Jyväsjärven jäälle auratulla baanalla. Ei se tosin ollu yhtää nii kivaa, kun sen olis pitäny

* Tämän lisäks laskin 2 kertaa laudalla, kaaduin kerran sukset kädessä tossa pihassa ja lapion lumia kerran jos toisenki.

Talven aikana tuli myös kierrettyä melkolailla hiihtokeskuksia ja käytyä Lapissa uusissa kohteissa (Salla, Suomu, Pallas, Ylläs ja Levi). Eipä siis ihan paska talvi, vaikka hieman paras terä onki tällä hetkellä kateissa.

Kävimpä tuossa männäviikolla taas myös InBody-ruumiinkoostumusmittauksessa. Tutkimus osoitti, että talven kestänyt makeiskuuri oli tuottanu ihailtavia tuloksia vartaloon. Paino oli puoli kiloa vähempi ku syyskuussa, mutta lihasta oli myös kadonnu KILO. Vastaavasti läskiä oli tullu sit puolikiloa lisää. Eniten talven aikana oli surkastunu kädet. Ei tosin mikää ihmekkää.

Mutta sitte ilosempii aiheisii. Kävimpä oikei tuossa alkuviikosta Isolla Kirkolla, ihka oikeassa Britannian suurlähetystössä. Siellä oli melko jännittävää. Hau dyy jyy dyy vaa sullekki! Puhuin siellä sujuvasti änkyttäen britanniaa. Olin olettanu että tapaamisen päätteeks ajellaa cd-autolla pitkin pitäjää, mutta ehei. Piti iha ite kävellä takas juna-asemalle.

No mutta, nythä alkoki justiinsa pääsiäisloma. Joten on aika loikata kliion kyytiin ja ottaa suunta kohti mummolaa. Sielläpä jo suklaatimunat odottelee ja lihapullat tirisee pannulla. Voiko mitään hienompaa olla?

Heiheisulleki!