Titityy. Johan on pääsiäiset vietetty ja oliki aivan helvetin kiva aamulla polkasta taas takas arkielämään. Etenki ku oli se -20 lämmintä. Fillari oli hituisen kohmeessa indiid.

Nomutta sitten siihen pääsiäiseen. Söin arvioilta noin yheksänsataa suklaadimunaa ja olo oliki sen mukanen aina välillä. Onneks tuli myös ulkoiltua, ni ei iha päi vittua sentää menny koko juhla.
Olimpa siis Tahkon maisemissa ja sukset jalassa tuli touhuttua kaikenlaista.

Mulla kun on uudet sukset, jotka on semmoset trendikkäät di-polit, eli kaksisuunta-sukset, ni ne jalassa pitääki ihmisen tehä kaikkea mitä pikkujätkätki tekee. Joskus tuossa jo taannoin laskin niillä takaperin muutaman metrin (takaperin laskemine kuuluu muute samaan nerokkaitten asioitten kerhoon kilpakävelyn kanssa) ja nyt oliki aika pistää vielä kreisimmäks, joten eiku paippiin!

1408215.jpg
Haha tässä kuvassa neiti Pipe-Master esittelee kykyjään.

Sitten ku oli tarpeeks suhinu, ni oliki jo aika pillimehulle ja munkille.

1408217.jpg
Kylläpä muNkki maistu!

Kävimpä myös yks päivä vähä hiihtoretkellä. Tahkon ympäri kiertää semmone parinkympin lenkki, jonka joku vitsiniekka on nimenny retkiladuksi. Voi kristus sentää, melkone retki indiid. Aivan saatanan jyrkkiä mäkiä ja vielä tiukempia mutkia ja siellä sitte tuhatta ja sataa jäistä, kapeaa latua hiihtäjä syöksyy kohti seikkailua. Oli melko sattumaa, etten sinkoutunu siitä ladulta johonki hevonvittuun. No jäinen pinta takas kyllä kunnon kyydit ja myös sen, että pitovoiteet hioutu pohjasta irti alle puolessa tunnissa. No tulipahan harrastettua luisteluhiihdon tyyppistä etenemistä.
Loppusilauksena suihkin vielä 1,5 h järven jäätä tuoretta pullaa ja lohisoppaa kohti. Kylläpä oli lystikästä.

Lopuks onki aivan pakko ottaa kantaa ajankohtaisiin asioihin.
Hhahahahah voi kurnauskis. Kun eräs koodinimi "Ministeri" meni laittamaan muutaman tekstiviestin ja sitten vastaanottaja, koodinimi "Puputyttö" ottiki aiheesta kaiken ilon irti. Ni nyt onki pupulla vähä suru puserossa pääsiäiskeikan kuvien johdosta: 
       "Sovimme kuvaajan kanssa, että hän ottaa meistä hyviä kuvia.
       Nyt minusta julkaistut kuvat ovat todella kamalia", hän sanoo.

Hahhahaha. Niin, syyhän on aina siellä kameran takana.