Moi
jos ette oo huomannu, ni nykyää kaikki trendikkyys ja ylenpalttinen pinnallisuus ei ookkaa silkkaa paskaa, vaan lifestyleä.
Voivittu, lifestyle, eli suomeks elämäntyyli on yhtäkkiä synonyymi sille että pidetää blogia jossa on kivoja kuvia itsestä eri asennoissa ja paikoissa (vrt. kispen ploki! hahaha), käyää jossai saatanan lystikkäissä kokkareissa (jossa joku kokkikolmone loihtii maistuvia makupaloja) ja sitte voidaa kauheen hyvin ku käydää saunassa joogaamassa! Missä vaiheessa (ja miks!) elämäntyylin piti muuttua semmoseks saatanan kiiltopinnaks? Ja mikäs vitunvika siinä normaalissa elämäntyylissä nyt yhtäkkiä o, että ollaa iha vaa verkkareissa kotona ja syyää hernaria? Eiks se oo lifestyleä parhaimmillaa?

Nii tai sit vielä pahempi, LOHAS. Voi saatana tiiättekö, lifestyle of health and sustainable. Ahhahahha voi jumalauta. Yhtäkkiä se että syö laukaalaisia porkkanoita on hienointa mitä voi olla ja ihmine kerrassaa muuttaa iha seuraavaa kerroksee tässä knokkimisjärjesteyksessä. Että haiskaa te epäterveet typerykset, jotka ette syö lähi-hirssiä ja kvinoaa homeelle, minäpä olen parempi kun voin niin paljon hyvemmin ja osaan olla kestävästi!

Mutta kuuklehan sen tietää ja kuva kertoo paremmin ku kispe, joten miltähän se lifestyle sitte näyttääverrattuna normaalii?No sitte ku pääsin näihi termeihi, ni oon (luonnollisestiki iha uuden aallon harjalla taas..) ymmärtäny et nyt on eniten  hienointa musiikkia semmone dupstep. Voivittu, luulin et se on joku tanssi, niinku fokstrotti ja sillälailla. Ni ehei, vaa se semmone radiostaki joka kanavalla tuutattu trriiit - trröööt - pum - tsä! musiikki on semmosta, jota pitäis ymmärtää ja diggailla. Et suinkaa se meno ei kuulosta ku kispe soittais rumpuja, vaa hienoudelta! hahaha

No loppuu vielä (ku vauhtii pääsin) ni tiedättekö sen iha saatanan rasittavan ilmasun (jota käytetää erityisesti sillo, ku ei osata perustella mielipiteitä muuten) et: siinä on asennetta!
Asennetta! Voivittu, mikäs saatanan adjektiivi se nyt yhtäkkiä o? Asennetta se on paskaki asenne. Yhtä nerokasta ku jotkut daamit valittaa et niillä o verenpainetta (tai korrestrooolia!). Eiks se ny oo vähä huolestuttavampi jos sitä painetta ei oo?

Nyt, ennenku sinkoudun iha kiertoradalta, ni laitan pisteen tähän. Ja menen syömään perjantain kunniaksi hieman makeisia. heihei!