Uuhjee, olipa alkuviikosta norjalaisia kylässä. Se oli vallan mahtavaa se. Nomutta sitten asiaan.

Miks normaalien ihmisten, jotka on saanu lapsen pitää yhtäkkiä muuttaa normaali puhetyyli ja minä-muodon käyttö siihen rasittavaan "äiti antaa sulle" tyyliin. Sen sijaan, että iha sanois että tässä sulle se leipä. Ilmesesti siinä lapsen saannissa muuttuu oma persoona silläviisii, ettei oikei enää tiiä onko eka vai kolmas pyörä siinä kuviossa. Ja voiha se tietty olla et lapsi ei muute käsitä et kuka sitä ruokaa antaa, jos ei itseään ulkoista sillä puhetyylillä. Samaan kastiinha menee se saatanan tädittely. Et yhtäkkiä kaikki naispuoleiset on tätejä ikään tahi sukulaissuhteisii kattomatta. Eikö lapselle voi puhua iha niinku muilleki? (tässä välissä täytyy huomauttaa, että kispeki sai tossa kolme vuotta sitte sen täti arvosanan, mut siitä tittelistä on onneks ymmärretty luopua kaikessa hiljaisuudessa. Which is nice)

No sitte mennäänki talouteen. Hahah voivittu että oli oikei Kauppalehessä nerokas uutine, ku finnarin teejii eros, ni samantei siellä ollaa toimittamassa et Hienonen menetti 600 000 euroo! Ja kysehä on siis siitä, et tj. eros itte eikä sitämyöten saa erorahaa. Joka siis olis ollu sen kuussataa tonnia. Hahaha voisaatana että. Sitä vartenko ne johtajat aina niitä pestejä ottaa, et sit vaa ootellaa et tulis potkut ni sais ilmasta rahaa! Ja onko tää kyseinen summa nyt siis menetetty, kun ko. persoona päätti erota itte? Et se summa on merkitty työsopparii juuri sitä varten, et kaikki strategiat luodaan kyseisen boonuksen saavuttamiseks? Täähä on samaa nerokasta logiikkaa, et vakuutusten ottaminen (kuten esmes asuntolainan vakuuttaminen) on silkkaa rahan haaskausta. Koska sitähä maksaa vaa iha tyhjästä! Eli vakuutuksen ottamisen ainoo syy on se vahingon oottelu? Ei esimerkiks sijottaminen rauhallisee yöuneen tahi vapaaseen harrastamisee? Ja sijotus on epäonnistunu jos talo ei pala ja jalka katkee.

Ja kun ny kerran talousteemaan ja rahan sijotteluun päästiin, ni kauppatieteilyn yo. kispe voiki antaa ilmasen sijotusvinkin kaikille. Harrastuksii ja välineisii sijotettu raha ei oo koskaa miinusta, vaan aina silkkaa voittoo.

No mutta, ensviikolla onki sitte parin viikon veltostelun jälkeen ohjelmassa hieman napakampaa urheilua. Viikko aukee mattotestillä KIHUlla ja tämän jälkeen ohjelmassa on 2 pyöräsuunnistus ja yks normisuunnistuskisa. Uskoisin olevani tämän ohjelman päätteeks melkosen viriilinä. Mutta vilkastaan nyt vaikka viimeaikoihi, et miten tähä koitokseen onkaan valmistauduttu.

Ma: Puntti 0.40h + juoksu 1.00h

Ti: Puntti 0.40 h + melontaretki

Ke: Juoksu 0.40h

To: Maastopyöräily 1.40h

Pe: -

La: Juoksu 0.30 + puntti 0.30h.

Eikun hiialahei. PS. nyt jos koskaa kandee ostaa parikymmentä kiloa melooneja, eihä ne maksa yhtää mitää! toivoo kispe