Haha, juu VR on selkeesti ottanu uudeksi strategiaksi medianäkyvyyden lisäämisen. Mainiota kerrassaan. Eilen kyllä tää rautatieyhtiö yllätti matkaajan erityisen positiivisesti. Vaihdoin Tampereella pendoliinoon matkalla Espooseen. Taino, oisin vaihtanu mut se oli myöhässä. Tai ajoissa, miten sen ottaa. Taulussa luki että puoltuntia myöhässä oleva juna lähtee 16.22 mutta ilman sen suurempia ilmotteluja pendoliinon takavalot hävis horisonttiin kun 16.15 kiipesin laiturille. Hahaha voivittu, sielläpä sitte porukalla seistä töpötettii että ei saatana. Ihan aavistuksen alko risoa se touhu (etenkin kun seuraava juna oli luonnollisesti peruttu), joten kävin kohteliain sanankääntein hakemassa lipunmyynnistä taksilapun ja ajaa heilautin kotiovelle. En ookkaa ennen ollu taksin kyydissä, jossa mittari näyttää yli 250 euroo. haha

voiettä. 

Mutta oli tosiaan taas tullu hieman lisää lunta pk-seudulle, mutta kunnon pisnesnaisen tavoin painelen tietenki töihi korkokengissä. Mutta joku sentää on niinku ennenki, eli reitinvalinnat. Oikoreitti on edelleen paras reitti. Ja sitte ku kiipeilen niissä vitun piikkareissa kaikenmaailman töyräitten yli, ni onki saanu opetella iha uuden kiipeilytyylin. Ku eihä ne tuonelan sliksit pohjat oikei tarraa siihe hankee, ni oon keksiny et niillä pitää kiipeillä sillei ku jäävuorella edetää niillä kengässä olevilla raudoilla. Eli kantapää potkastaa mahollisimman syvää ja katotaa katkeeko korko. Nerokkuutta!

Noniin, pitiki kertoa ku asustelen täällä valmiiks oih,niin aistikkaasti sisustetussa kämpässä ja täällä on myös pesukoje! Ni pyykinpesu onki nykyää melko eksoottinen seikkailu, mylly ku sattuu olemaan suoraan venäjän mallistosta.

Hahaha tuostapa sitte on aina kätevä valita silkkipesun ja kuudentunnin linkouksen väliltä. Tuokaa vaan mulle perintöliinat ni loihdin niistä patalappuja!