Siis sori sori soriii, ja sillälailla. Ei vaineskaa, eihä kukaa ees huomannut et kisperi on taas jättäny ploginsa päivittämättä. No mitä ihmettä oon taas saanu maaliskuussa aikaseks? No ainaski oon käyny vähä suksimassa! Jyväskylässähä oli ihan timanttiset hiihtokelit koko maaliskuun ja kun sen Jaappanin reissun jälkeisen kuoleman taudin jälkeen tokenin taas koivilleni, ni kyllä sitä useempi kerta tuli Vaajakosken latuja lykittyä. Hiphei, se oli laatuaikaa se!

No sitte laitoinki elämän risaseks ja lähin tossa ennen pääsiäistä viikonlopun viettohon Suomen Turkuun asti. Kaikki meni varsin mallikkaasti lauantai-ehtoolle asti, jollon muhun iski joku aivan saatanalline noro-virus. Tai mikälie. Ja sitte oksensin todella raivokkaasti koko yön. Taino, yöhän meni rattosasti semmosella kaavalla, et torkahtelin noin puoli tuntia. Sitte heräsin et pahaolo yltyy ja sinnittelin kyljelläni vartin ja sitte kävin huussissa tyhjentämässä sisälmykset, välillä molemmista päistä. Sitte join lasin mehua ja menin takas torkkumaan puoleks tunniks ja kierros alko alusta. Ai että se oli kerrassaan mahtava yö, sanoisin.

No mahtavaa yötä seuraa tietenki mahtava päivä. Seiskan aikoihi aamulla hälyytin kotoa ratsuväen hätiin ja sitte mut haettiinki autokyytillä kotio ja matkalla oli yllättävän monta pitstoppia. Ehkä joka toisella linja-autopysäkillä. Ai jumalauta se hieno matka, muistelen lämmöllä! Ja sitte kotona meininki jatku samalla kaavalla iltaysiin, jollon viimesen sisälmysten tyhjennyksen jälkeen myrsky vihdoin laantu.

Olo oli kieltämättä hieman hutera ja kuivahtanu kukkakeppi, ku maanantai-aamulla reippaasti ponnistin pedistä ylös. Enkä sitte ees oikei saanu syötyä mitää pariin päivään, kun olo oli hieman perseestä edelleen. No kyllähä raikas tunturi-ilma parantaa kaikki vaivat, joten eiku keskiviikkona suunta kohti Pyhätunturia pääsiäisen viettoon! (sain ekan pääsiäismunan alas vasta lauantaina, se jos mikä kertoo siitä, että kaikki ei ollu iha kunnossa!).

Ja kyllähän se elämä sitte vihdoinki voitti ja kävin jopa vähä hiihtelemässä. Erityisen voimakas ja hieno tosin se olemus ei ollu vieläkää, joten kovin pitkiä kiekkoja en jaksanu koittaa. 

IMG_4183.jpg

Mutta olihan tunturissa tietty taas parasta, äs oolveis!

Todistusaineistona vielä ote harj.pk.sta parilta edellisviikolta:

VKO 11
Ma: Puntti 0.40 h
Ti: Hiihto 1.35 h
Ke: Hiihto 1.35 h
To: Pyöräily 1.15 h + puntti 0.50 h
Pe: Puntti 0.45 h + hiihto 0.35 h 
La: Aamulenkura 1.00 h Turuus
Su: hyi olkohon!
Yht. 8.15 h

VKO 12
Ma: -
Ti: -
Ke: -
To: Hiihto 1.35 h
Pe: Hiihto 2.05 h
La: Erähiihtely tunturissa 2.00 h
Su: Hiihto 1.05 h
Yht. 6.30 h

IMG_4194.jpg

Onneks sitte taas ensviikolla pääseeki takas tunturiin, ihka oikeille huhtikuun kevätlumille! Se jos mikä on mahtavaa. Jospa sitte oon vähä paremmassa iskussa ja makeisetki maittaa paremmi! hahahaa