Juu nyt on taas voivittu päästy olemaan mieltä. Ku jossai kaupassa ajateltii silläviisii että myytäis suomalaista maitoa, ni eiku saatana pääministeriä myöte noustaa kapinaa että MINUN PITÄÄ SAADA SITÄ SUOMALAISTA MAITOA! Voivittu, että. Ja mikä saatanan pyhävesi se maito yhtäkkiä on, et se on maanpetos jos menee ostamaa muun maalaista maitua. Että se on kristus sentää jokaisen suomalaisen velvollisuus nousta kapinaan, jos suomalaista maidontuotantoo ei meinata jossain kaupassa suosia (etenki ku tässä tapauksessa meinattiin juuriki siirtyä suomalaisesta maidosta halvempaa suomalaisee maitoo). Ni johan on jumalauta ja perustetaa nettiadressit ja kirjotetaa asiakaspalautetta! Ja sitku on saatu tarpeeks mölyttyä, ni mennää kiirenvilkkaa sinne samaan kauppaa ostamaa tanskalaista eedamia. Ku se on nii halpaa!

No mutta, ei se vissii nykyää oo pelkästää maito, joka saa tunteet lämpenee. Vaa ku on intternetti ni siellä voi helposti olla kaikkea tärkeää mieltä. Et uutisissaki mainitaa et het siltää oli taas joku MINÄ NIIN VASTUSTAN TÄTÄ -adressi keränny 3000 nimeä illan aikana. Hhahahahah voivittu, nettiadressi. En oo tosin koskaa moista nähny (saati sitte laittanu nimeeni), mutta voin kuvitella kuinka erinomasen merkittävät seuraukset tämmösestä kansalaisvaikuttamisesta onkaan! Et voiko kotisohvalta epäkohtii puuttumine olla enää helpompaa? Senku vaa nimen naputtaa voivittu iha mihi tahansa ja kohta on verot poistettu ja palkat korotettu ja suomalaiset maidot kaupassa ja ahtaajat töissä. Kauan eläköön aktivismi!

Nomutta sitten muihin aiheisiin. Keväthän se sieltä taitaa kohta koittaa. Vielä kerkesin viimeviikolla muutamaan otteseen irrotella ladulla oikei perinnetyylillä, mutta luulempa että tästedes tyyli on enemmän vapaa. Otetaampa ote vaikka nyt viimeaikojen suorituksiin sekä saavutuksiin:

Pe: Hiihto 2.00h (V)
La: Hiihto 2.15h (V)
Su: Spinni 1.00h + puntti 0.30h
Ma: Puntti 1.00h + Hiihto 2.00h (P)
Ti: Juoksu, korttelirastit 0.50h (VK) + juoksu linja-autoon 0.10h
Ke: -
To: Puntti 1.00h + Hiihto 1.30h (P)
Pe: Puntti 0.15h + spinni 0.45h

Viiikonloppuna tuliki sitte poikettua kauden viimesellä demotourilla Himoksella. Keli oli tietty ku morsius ja sillälailla. Se on kuitenki hienoa, että on hetken suosittu (esim. tänä aamuna töissä), ku lahjoo ihmisiä sponsorituottein.


(Kuva: Salosen Juha)

Juujuu. Jos muuten satut olemaan mäenlaskijoita ja kiinnostunut trendikkäästi sosiaalisesta mediasta ja geari-hifistelystä, niin vilkaseppa joutessas Juhan aikaansannosta PowderLovea. Heippa!