Moi,

jos ette vielä huomannu, nii nyt on nii hieno uus ploki että on samalla tehty paluu suoraan kesän 2008 tarinoihi! Ilmeisesti sen uudemmat tarinat oli sen verran paskoja, että vuodatus katso parhaaks piilottaa ne kyberavaruuteen!

Ja mullaha o nii paljo taas asiaa, etten mahda housuissani pysyä.

Jumalauta satuin tänää vahingossa (ja korostaisin tässä todellaki sanaa vahingossa, koska tästä on tahallisuus kaukana!) törmäämää semmoseen humpuusi-paskaan, ettei mitää tolkkua. Voivittu soikoo: Suomi nutraa 2013!

Joo luit iha oikei, nutraamine on iha suomenkieline verbi. Ja jos et tienny mitä se tarkottaa, ni se tarkottaa et silläviisii kätsysti laihtuu et lopettaa syömisen! Ja sen sijaa että söis ihmisten ruokaa ni syäänki ateriankorvikkeita. Ja sitte kun on 12 päivää nieleskelty sitä koiranpaskan makusta sotkua (hintaan 3€ per korvattu ateria) ni paino on salettii pudonnu vähintää nilkkoihi! Ja sitte ei ookkaa ku iha vitunmoine nälkä seuraavat 12 kuukautta. Idea tässä koko paskansyönnissä on kyllä nerokas: niitä sotkuja saa siis niellä 5 pussia päivässä ja siitä sitte yhteensä tulee elimistöö energiaa joku 3200 kJ, joka vastaa reilusti alle puolta keskiverto-tallaajan päivän energiantarpeesta. Ni ei siinä kyllä, todentotta, voi oikei muuta ku alkaa laihtumaa.

Mut sitä en oikei ymmärrä miten kukaa täys-, tai edes vähä-älyne viittii hassata rahansa ja pilata päivänsä kyseisellä, toistanko mää jo itteeni, paskalla. Et jos aamulla sulle sanotaa et tänää kuule sitte vyötä kireemmälle ja saat syyä vaa puolet siitä mitä normisti. Ni mitä ruokia valitsisit? Et kannattaisko valita esim. ne parhaat herkut jota kyseisellä tarjouksella saa? Ni ehei tietenkää, vaa hei mulle heti viis pussia sitä koiranpaskaa! Niillä herkuttelen sen mitä on sallittu!!

No ei siinä vielä kaikki, nää nutripussitha on tietenki siitä mainioita, et vaikka nutratessa ei tarvikkaa sitte suotta syyä mitää ihmisten ruokaa, ni kuitennii tuntuu iha siltä! Et menjyyssä olis tänää alkupaloiks metsämarja-sheikkiä! Uujee, siinä on varmaa metsiä ja marjoja ja sitte vaa sheikataa!

http://www.michaelkayphotography.com/data/pages/052512074942_1forest_fruits.jpg

Katotaampa se ingredientsi-lista iha vaa lämpimiksemme:

Nutrilett Quick Weight Loss Forest Fruit Shake

AINESOSAT: Soijaproteiini, fruktoosi, soijakuitu, emulgointiaine (soijalesitiini), soijarasvajauhe (soijaöljy, glukoosisiirappi, maitoproteiini, pentakaliumtrifosfaatti, trikalsiumfosfaatti, luontaiset aromit),trinatriumsitraatti, kaliumkloridi, trimagnesiumsitraati, trikalsiumsitraatti, trikalsiumfosfaatti, natriumkloridi, ferrofumaraatti, sinkkisulfaatti, mangaanisulfaatti, kupariglukonaatti, natriummolybdaatti, kaliumjodidi, kromikloridi, natriumseleniitti), kuivattu glukoosisiirappi, aromit (metsämarja, vadelma), värit (punajuuriväri, antosyaanit), stabilointiaineet (guarkumi, ksantaanikumi), askorbiinihappo, nikotiiniamidi, D-α-tokoferyyliasetaatti, kalsium-D-pantotenaatti, pyridoksiinihydrokloridi, riboflaviini, tiamiinihydrokloridi, retinyyliasetaatti, foolihappo, D-biotiini, fyllokinoni, kolekalsiferoli, syanokobalamiini), makeutusaineet (aspartaami, asesulfaami K), maltodekstriini, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), stabilointiaine (arabikumi).


Huomasitteko, kyllä! Siellä vilahti metsämarjat listan keskivaiheilla, heti siinä aromilistan ekana! Ei jumalauta, tuollasta naiset sitte syö! Pon apetiits vaa sulleki.

Otataas vielä iha tekninen vertailu energian osalta (sehän tässä kiinnostaa, eikä maku!). Jos ton edellämainitun unelmien metsämarjashaken saa oksentamatta nieltyä, niin energiaa elimistö sai siitä ilosta tuoteselosteen mukaa noin 500 kJ. Entäpä jos oliski menny reteesti ja syöny laihduttajan painajaisen, hedelmäsokuria täyteen ahdetun omenan! No siitähä olis joutunu kärsimää semmosen 300 kJ. Jos siihe päälle vielä mättäis menemää vaikka Pandan Pepen (joku 250 kJ) ni oltais jo aika sujut sen sheikin kanssa. Mut tietty laihtumisen kannalta tää on iha selkee, mitä enemmä nutraat, sitä parempi 2013 on luvassa!

Voi hyvä helvetti sentää

t. ravintoterapeutti kispe

PS. heti kun vaa osaan, ni muokkaan tästä jonku iha hirmu tyylikkään näkösen! Oottakaa vaan! hahaha, osaan iha salettii..