Juu, kun nyt muutin eri puolelle Espoota, ni piti vaihtaa samalla kuntoilusalia. Tossaha onki iha kulmalla sitte hyvä keskus, johon hankin sitte kortin. Ja jostain saatanan miellehäiriöstä päätin sit tossa yks ehtoo, ku ei ollu muutakaa tekemistä, et määpä meen (hahahah voivittusentää) sinne tsumpaan!
Tsumpahan on tän hetken kuumin ja trendikkäin urheilumuoto, ootha nähny teevee shopista miten kreisin kivaa se onkaa! Siellä vaa heilutaa ja sitte kalorit palaa nii saatanasti (ja kyseessä siis todellakin on kalorit, eikä kilokalorit, toim. huom.)!

No mitäs siellä tunnilla sitte oikei tapahtu? Ni hahahaha, voivittu, niinku kaikissa tuonelan jumpissa ymmärtääkseni pitää olla, ni eka on verryttely, sitte heilutaa ja sitte tehää lihaskuntoo. No nii täälläki, sielläpä heiluttii ja huiskittii ja kauheen rankkaa ilmeisesti se heilumine sitte oli, ku juontaja kysy jo ekan piisin jälkee et onko hiki ja kai jaksatte! Haha, sitte ne piisit kun tosiaan kestää sen kolmisen minsaa, ni joka piisin jälkee taputettii (en tiedä kelle, en taputtanu) ja pidettii juomatauko. Voi vittu, kolmen minuutin väleinkö sitä vettä pitää juua? No sitte ku tätä kalorinpolttoa oli tarpeeks jatkunu, ni tehtii lihaskunto-osio. Eli pyllistettii pari kertaa (reidet) ja sitte (ilmeisesti) vatsalihaksia, seisaaltaa! Hahaha voi helvetti sentää. Seisovillaanko niitä nykysin tehää? Siellä sitte kaikki kauheesti rutisti leukaa rintaa, ilmeisesti kikspäkit senku vilkkuu moisen treeniin päätteeks itse kullaki!
Nonii, eli yhteenvetona: just nii nerokasta ku arvelinki, suosittelen kaikille!

Onneks sitte siirryttii taas oikeitten urheilulajien pariin, kun viikonloppuna kisattii pyöräsuunnistuksen SM-mitaleista. Lauantainen henk.koht kisa nyt ei menny iha kauheen mairittelevasti ja plaketitki jäi just saamatta. Sekös sitte pikkusen nyppi?

Mutta kuten meiän mummo sanoo, uus päivä kaiken muuttaa voi!
Ja pikkusen oliki sitte ilme toisen näköne (kisan viimesellä rastilla) tänää, ku kisailtii et kuka on Suomen paras viestin viejä. No se en ollu minä, mut ei jääny kyseinen titteli ku minuutin päähä!

Jumalauta, onnistuin karauttamaan ankkuriosuuden pohja-ajan ja nostin meiät nelossijalta hopeelle! Taisin iha pikkusen hihkastakki maaliin päästyäni. Voi veikkoset, piti oikei mitalikaffit ja pullat ottaa kisapaikalla (jos kohta ne tulee aina otettua, oli syy mikä tahansa). 

Onneks sitte huomenna voi taas palata loistofiiliksistä takas normi apatiaa ja mennä aamulla töihi. hahah

tsin tsin sulleki!