Tsadaa.
Ja missäs saatanassa sitä onkaa taas kupattu?
Lienee mer'selityksen paikka.

Kaikenlaista onki sattunu ja tapahtunu.
Ensinnäki täällä oli taas ne saatanan rallit, jonne yks jos toinenki neropatti kavereineen oli saapunu esittelemään taitojaan ja kekseliäisyyttään. Meno oli just niinku aina ennenki.

Sitte oliki tuossa ykspäivä taas vähä liikaa aikaa ja luovuus herkimmillää, ni eiku tapetit alas seinältä ja loihtimaan tilataidetta. Tällä kertaa tulos oli tämän näköstä:
1827575.jpg
Halukkaat voi kovaan hintaan kutsua mut kotiinsa loihtimaan taideteoksia.


No mutta noin yleensä, jos en keksi mitää tekemistä, ni voin iha hyvin makoilla tuolla soffalla ja syödä makeisia. Toiset sitte päättää kävellä joutessaa Jäämereltä Kreikkaan.
1827563.jpg

Ekspeditsiuun Öörth (ts. Ruan & Tina ja koiransa Akela) tekivät matkallaan pitstopin tuolla sohvalla, ni en voinu siellä maata. Keskisuomalainenki teki asiasta oikei jutun, ni voi sieltä lukea lisää.

Sitte yks akka meni tuossa naimisii, ni pitihä sitä jotai polttaritouhua järjestää nuoruuden teemalla. Jo vain tuli koitettua lajit ratsastuksesta pesikseen asti.
1827871.jpg
Hopoti hoi vaa sulleki!

2019118.jpg
Sain muuten kopin!

Pääsivät muute ihan naimisiinkin asti tuossa männä viikonloppuna. Hääpumppu veti (etenkin loppuillasta) aivan perkeleen kovia punk-versioita tunnetuista iskelmistä. Paras veto yli kaiken oli Laulu katupoikien. Hahaha, siellä oli kyllä hääväki todella jalat ja kädet sikinsokin tanssiparketilla!

No mutta sitten tämän vuoden kohokohtaan, eli Pekinkiin!
Voi saatana että on hienoa päivät pitkät rötvätä sohvalla ja kattoo telkkarista urheilua!
Tähä mennessä on seurattu: judot, painonnostot, ammunnat, telinevoimistelut, jousiammunnat, koripallot, ranta- ja sisälentopallot, uinnit, pyöräilyt, soudut, melonnat, purjehdukset, kouluratsastus, painit, uimahypyt ja tietty yleisurheilut. Vielä puuttuu triathlonit, maastopyöräilyt ja BMX.
Ja jos kattos vielä vaikka koskimelonnat, taekwondot, rytmisen kilpavoimistelun ja pingiksen ni alkaa olla seurannan taso riittävää.
Pikkusen hienoo, ku aamulla kilikello soittaa 4.20 ku televiisiosta alkaa huippu-urheilu. Jo kelpaa olla sohvan omistaja!

Mutta sit pitää tietty vielä purnata, ku Suomen urheiluliitto lähettää kisoihi näitä saatanan kisaturisteja. Niinku tää yks nais-keihäänheittäjä (tai tää yks kuulamörsär). Et A-raja on ylitetty joskus puoli vuotta sitte ja nykyne taso on just jotai kuus metriä alle karsintarajan, ku selkää koskee. Ja sit lähetää Kiinaa asti koittamaa, et kyllä mää varmaa just sit siellä Linnunpöntössä heitän iha perkeleen pitkälle!!
Oikei oottelenki jo ens tiistain karsintaa, et miten käy.

No mutta nyt pitää lähtee kuuntelemaan rokkenroulia. Lutakossa musisoi tänää vielä Anal Thunder ja Sara. Hipjee!