Noniin keskustellaampa eläimistä. Ensinnäki pitää taas palata syksyn (ja viime kesän) suosikkiteemaan, eli sikainfluenssaan. Oon kasvavan ihastuksen vallassa seurannu Hesarin uutisointia aiheesta. Et ku se oli sillo joskus heinäkuussa, että VAROKAA!!!! epidemia pyyhkäsee Suomen nurin näillänäppäimillä! Ni oliki tuossa joku viikko sitte selkeesti pettyny juttu, ku ne nyt sitte pisti Helssinkin sika-asemalla pillit pussii, ku ei tullu tarpeeks taudin riivaamia potilaita. Mutta ei hätää! Se pandemia lyöki tällä kertaa pohjosesta käsin ja kohta me ollaa taudin omia kaikki. Tän päiväsessä jutussa sit hämmästeltiinki, et mikä o ku jengi ei tukka hulmuten juokse sinne piikille. Et ilman piikkiä ei voida torjua näitä tulevia kuolonuhreja. Ja vertailuks oli mainittu et tavan influenssa vie vuodessa keskimäärin tuhannen henkee ja nyt on ennustettu et sikatauti voi vaatia 40-50 henkee. Herramunjee! Melkei vois kuvitella, et nää henget menis sit siinä normaali flunssienssan mukana, jos ei sika ehi ensi. Mut onneks valtio ehtii vielä välii ja ihan kohta saadaa ne viis miljoona rokotetta maaha. Voi kristus että, kauankoha tästä jaksetaa vielä jauhaa? No yhtä kaua jaksan minäki!

Nomutta eihä ne oo ainoostaa ihmiset jotka on alinomaan vaarassa, vaan myös eläimet. Satuimpa tossa ykspäivänä kattomaa telkkaria ja sieltä tuli joku semmone eläinlääkäriohjelma. Et siinä oli kuvattu eläinlääkärin arkea ja mimmosia potilaita sinne sitte raijattiinkaa. Ni voivittu että. hahahaha voi saatana, siinä yks nuoripariskunta toi sinne lääkärille hiiren, jolla oli ripuli! Ja sit ku lääkäri sano, et kyllä tää ny taitaa tähä kuolla, ni siinä aikuine sälli pidätteli itkua. Siis voivittu HIIRI. Ja sit ne makso salettii monta sataa jostai penisiliineistä, et jos sitteki saatas se eläin selviämää. No eihä se selvinny. Ja sit siellä muutenki ihmiset tuo hoitoo jotai saatanan rottia. Hyi saatana, rotatha kuuluu kaatopaikalle ja navettaa, eikä johonki olohuoneen nurkkaa, tai kristussentää olkapäälle istumaa. 

Ja jos kohta monilla näyttää vähä hämärtyneen käsitys, et mitkä eläimet on lemmikkejä, ni myös esim. se että miten nää elikot selviää hengissä. Tai talven yli. Et tuolla taas näkee jo koiria, joilla on takki. Siis koiralla. Koirallaha on saatana soikoo karvat just sitä varte ettei sitä palelis. Tällä samalla logiikallaha sille Mustille pitää sit kesällä laitaa spiidot jalkaa ku se menee uimaa. Voi kristus miksei koirien anneta vaa olla koiria ja kaikenmaailman gekkojen elää just siellä mihi ne kuuluu. Eli jossai omissa ojissaa ja tunkioillaa.

Nomutta, ku kerra koiralla on takki, ni se on merkki siitä että talviha se sieltä tulee. Ja ensviikolla skiiekspo tottatosiaan. Jos satut paikalle, nii poikkeeha Rossarin osastolla. terve!