Haha joku varmaa muistaaki, ku viime viikolla julkastii äplen uus puhelin, jota myös jaettiin etukäteen testiin kaikille lehtitoimittelijoille. Ehtona oli, ettei ne saanu laittaa luurista lähettämiensä sähköpostien loppuun tekstiä "Tämä viesti on lähtetty iPhone-puhelimesta".
Hahahah, yleensä mää laitanki aina sen "Helv.yst.terv. kisp."  tekstin perään vielä lisärivin "Tämä viesti on lähetetty minun omasta tietsikasta" että vastaanottaja sit tietää et missä ollaa.

Nomutta piti siis tästä uuesta omenapuhelimesta kertoa. iiPhonessa on suunniteltu selkeesti maailman matkaajille. Sieltä löyty esim. semmone toiminto, joka sopii mulle ku en tiiä mikä minne. Ku mun italian kielen osaaminen rajottuu tsau, mamma mia, kuatro statsiooneen! ni nyt voinki vaa näpyttää puhelimee et "Hei tsiankarlo paljon tämä maksaa ja missä mun hotelli o" ja sit se puhelin sanoo sen italiaks!
Eikö oo nerokasta. Senku vaa astelee fiiniin ristorantteen ja laittaa puhelimen pöyän alle ja aukoo suutaan oikeessa tahdissa!

Ainii ja sit pitääki kommentoida taas uutisia. Hesarissa tänää kerrottii, et nyt se on todistettu: ätkinssi on tehokkain keino laihtua! Hhahahah voivittu sentää taas. Tutkimusläskit oli kahessa vuodessa laihtunu keskimäärin het 5,6 kg! Herranmunjee oikei. Siis kahessa vuodessa, eli helposti semmosen 230 grammaa kuukaudessa. Hhahahahah voi saatana sentää. Tää jos mikä todistaa, että kyllä sen atkinssin täytyy olla paras.

Sitten urheiluteemaan (tottakai). Sekös vaan entistä enemmän vituittaa, ku ei pysty juoksemaa. Onneks sentää salilla voi käydä ja fillarin seljässä pääsee pitkin Jyvässeutua. Laitetaampa tunnelmia tän päivän retkeltä. Taustalla siintää jopa Laajavuori!
1741641.jpg
Huomaa kätevä juomapulloteline

No mutta urheilun jälkee toisiks parastahan on penkkiurheilu ja kun kerran ite on ulkona pelistä, ni onneks voi tyydyttää janonsa seuraamalla muitten menoa. Tsekeissähän on par'aikaa menossa suunnistuksen MM-kisat ja onneks ei oo pitkäkään matka ku olumppialaiset alkaa!
Kattelin jo ohjelmaa ja näyttää siltä että herätys kisastudioon on joka aamu klo 04. Eiks ennenvanhaa siihe aikaa herätty muutenki?