Noniin, kipin kapin sitte sinne katolle joka iikka! Katolla on nyt nimittäin LUNTA!!! Herranmunjee! Ja sitä voi vielä tulla lisää!! Voisaatana että taas. Niin, eihän katolla voi olla lunta, koska se sortuu. Eikä kattojen kantavuuksia oo Suomessa  mitotettu millekkää lumikuormalle, mitä esim. talvella on. Vaan kesätuulen ja linnunlaulun mukaa tietenki! Tän talven puusilmä-palkinnot menee kyllä näille saikkarilla oleville lumenluontisankareille, sekä kolausvimmaa lietsovalle ministerille.

Ainiin hahahaha, tää tän talven trendikkäin kuntoilumuoto on huomattu myös muualla ja hongkonggi oikei lehessä mainostaa, että nyt lähtee todella edullisesti kiipeilyvaljas-settiä! Hahahahah voivittu, kaikenmaailman kingkonggit ja halpalaarit on just niitä paikkoja mistä ainaki ite ajattelin turvavälineet hakee. Samanteinhä sitä voi sitoa ittensä vaikka isoisän vanhoilla henkseleillä sinne savupiippuu. Niijoo ja kattelin eilen tossa Tapiolassa ku yhellä katolla sankari heilu ja oli valjaat vyötäisillä ja kaikki. Ja liinat oli mitotettu sillälailla että varmaan vauhti tyssää siinä vaiheessa kun on paareilla kannettu muutaman metrin. Turvallisuus ennenkaikkea!

Mutta nytpä on siis ollu viimein paluu arkeen ja normaaliin nukkumisrytmiin, ku saatii ne vankkuuverit valmiiks. Hieman kieltämättä alko kisaväsymys painamaa, ku piti kisayön päätteeks lähtee vielä päiväks töihi. Ja kisatha meni vallan mainiosti, etenkin norjalais-vinkkelistä. Voi että se Northyykki on nii ykköne, mun piti jo syksyllä tilata ittelleni Barneskirenn paita, mut unohin. Ehkä nyt on korkee aika. Hiphei!

Juujuu, nyt kipinkapin lenkkarit jalkaa, kun pitää lähteä taas pistelemää tossua toisen etee tuonne korttelirasteille. Ja ilmeisesti jalalla saa laittaa koreesti kotimatkallaki, ku bussilakko alkaa somasti samalla kellon lyömällä ku kisa starttaa. Eikun hilirimpsis!