Ratiritiralla!
Nyt jos koskaan tiedän olevani: aikuinen!
Täällä kävi nimittäin VIRPOJIA! Voi juku. En tiiä mitä nykyajan noidat haluaa palkkioks vaivannäöstään, varmaa jonku optio-ohjelman seuraavaks 10 vuodeks. No annoin niille namusia, etteivät suotta niitä risuja ollu koristellu.

1385737.jpg

Osingoista tuliki mielee, ku meillä oli tuossa ykspäivä firman projektinhallintakoulutus. Sinnepä oli sitte, voivittusentää, pestattu esiintyjäks koodinimi Treenaajan talon edustaja. Tää on siis se firma, jonka teejii on luvannu, ettei nosta palkkaa ennenkö puodin markkina-arvo on yli miljardi euroo (mut helty kuitenki ottamaa 958 400 € eestä osinkoja vastaan viime vuonna, ku niin tuputtivat).

No siis tän Treiners haussin treineri sitte kerto meille, että mistäpäi se kana pissii ja kuinka paljo. Mieleen tästä sangen opettavaisesta shöystä jäi, että tän kyseisen edustajan tulostavote tälle vuodelle on 700 000 € ja että on justiinsa rakennettu omakotitalo johonki helvetin kivalle Helsingin kaupungin uutuustontille (ja että just niitte tontille oliki laitettu sähkökaappi, mikä oli hirmu kurjaa!).
Tän tsemppi-tuokion kustannukset oli taatusti melko edulliset. Koitinki jo ehdotella et ne rahat vois enskerralla laittaa vaikka joulupataan.

Sitten toisiin aihepiireihin, eli tietenki urheiluun. Olin tuossa aamutuimaan salilla ja taas löyty yks etu lisää sille, et polkasee paikalle ennen muita. Voi nimittäi laittaa pöksyt väärinpäi jalkaa ja kaikessa rauhassa siellä tepastella ne jalassa. Ja sit ne ehtii vielä kääntääkki ennenku muut tulee! Nerokasta, sano.

Mutta koska on pääsjäinen, ni otanki huomenna suunnan Tahkolle ja sielläpä sitten toivottavasti kevätsohjossa on viimein iloa uusista reiden levysistä lankuista. Ja jos vielä aurinko paistais ja saisin pari suklaatimunaa, ni voisko mikää ollakkaa enää lystikkäämpää?

Tööt vaan sullekki!