Noniin.
On oltu taas Tahkolla ja voivittu tiedättekö mikä nyt nuijii?
No teini-ikäiset lumilautailijat.
Siis tän lajin ideahan on, että istutaan siellä perseellään kaiken päivää keskellä rinnettä. Ja mieluiten kumpujen takana, että takaa vitunmoista siksakkia lataavat joutuu tekee hasardi väistöjä, ettei kolauttais näitten neropattien niskaan.
Ja sit tietenkään missään vaiheessa ei avata sitä takasidettä, vaan pitää sit hissijonossa loikkia ja pomppia ku joku vitun aivovammane kaniini, et pääsis eteenpäi. Ja sit takana tulevat saa ootella, ku ne oho! ei ehtinykkää siihe kapulaan ja hups! vielä vetivät pannutkin siinä touhutessaan.
Sillälailla.

Nojoo, otetaampa sitte uutiskatsaus.
Eilen kerrottiin, että viinipullon hinta voi nousta jopa eurolla, ku siihe laitetaan varotustarra, että aamulla on sitte rapuli.
ZiiiiZ kääkhei!
Varmaa menee vittusoikoo lauantai illan budjetti iha sekasi, ku joutuu sijottaa euron enemmä siihe meka-lekaan. Et pitää varmaa oikei viikolla pihistellä ruokaostoksis, että on sitte varaa ostaa se järisyttävän hintane viiniputeli.
Täähä on muutenki perinteine, et ajetaan ensin ympäri maakuntaa jonku tarjous mäyriksen perässä (jossa siis säästi sen 0,40€ siihe lähikaupan mäyrään verrattuna) ja sit laitetaan 4 takkia samaan narikkaa, ni säästyy siinäki euro mieheen (ehkä) ja sit eiku hanat auki ja drinksuja joka kädelle. Ja naapureille kans.
Ja illan päätteeks joka janssoni omalla taksilla kotii.

Nonii eksyin aiheesta.
Uutiskatsauksessa kerrottii myös tänää, että Irakissa oli taas kuollu traagisesti 4 amerikkalais sotilasta.
Siis voi Y-HYYY!
Voivittu ketä kiinnostaa? Ittehä ne on sinneki tunkenu heilumaan pyssyineen. Ei oo kellekkää mikään menetys, vaikka siellä niitä amerikkalaisia kaatuis enempiki.
Ja sit Vinku-joen tulvissa kuoli 80 000 heimolaista, ni huihai, jos ny laitetaa siitä joku pikku-uutinen takasivulle. Ketä se ny kiinnostaa?

Uhh.
Nyt soi kakkakello. On mentävä.