Jumalauta mää olin viies siellä pyöräsuunnistuksen SM-kisoissa! Voi mahtavaa, kohta pitää varmaa alkaa reenaamaan tosissaan ja tunkea ittensä maajoukkueseen. Kaiken lisäks Rovaniemellä oli muutenki nii parasta, kun vaa siellä voi olla. Aurinko paisto ja maastot mitä mahtavimmat. Innostuin oikei oikomaan poluilta, siellä kun pysty kaahaamaan myös trendikkäästi off-roadia, vai mitä off the recordia onkaa. Ja eihä menestyksen pidä tulla kivuttomasti, vaa luonnollisesti vähä vaikeemman kautta. Puhkes nimittäi rengas, tippu ketjut ja kruunasin kaiken kaatumalla kyljelleni kisan ainoossa asvalttimutkassa. Mutta siitä viis, tärkeintähä o että saa kaulaan killuvaa!

1248786688_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

(kuva: kisajärjestäjä)

Juu!

Nomutta sitten paluu kotiplaneetalle. Pitiki kertoa, ku käytiin viime viikolla Keuruulla suunnistamassa keväisten SM-pitkien ratoja. Ni voi veikkoset että on muute mustikoita! Et jos ei lenkki muutenki olis ollu riittävän pitkä, ni ei se mustikan syönti sitä ainakaa lyhentäny. Kehitin myös uuden poimintatekniikan, kun syöksyy mahalleen sinne varpujen sekaan ni voi vaan avata suun ja syödä siitä naaman eestä. hahaha. Samalla reissulla tuli myös poimittua enstalven mansikat. En ookkaa enne käyny itte poimimassa mansikoita ja sepäs kyllä on aika vittumaista puuhaa. Siinä saa iha kisailla et kumpi syö enemmä, poimija mansikoita vai paarmat reittä. Ja selkää kolotti nii helvetisti. Kaikenlisäks näyttää myös vattusato melkolailla mahtavalta, kuha malttaa vielä hetke, joten enstalvena kelpaa sitte taas kahmia marjaa evri dei. Viime kesänä tosin tuli kerättyä marjoja nii vitusti, että tässä on pari kuukautta jo saanu vetää iha kunnon loppukiriä, et sais ne loppumaa.  Mutta tästä pitiki sanomani, et perussuomalaiset just tuossa ehotti mahtavaa ideaa. Et laitetaa työttömät mettii poimimaa marjat taltee! Et ei tarvi DI koulustusta siihe (vaikka toki se tunnetusti auttaa asiassa ku asiassa) ja touhusta selviää jopa ilman kielitaitoo. Tää oli todennäkösesti ainut hyvä idea, mitä perussuomalaisilla tulee koskaa olemaan, kispe kannattaa!

No nyt meen juomaan kaffia sekä syömään naurista. On nimittäi taas se aika et nauris maistuu ja luonto kiittää. hahahah. Voi hyväjumala taas että mää haisen! Heippa.