Niijoo munha piti siinä tulevan Turun matkan yhteydessä mainita myös toisesta vierailukohteesta. Että ku kerra Hespurkerin syntysijoille ollaa menossa ni pitää tietty rynnistää semmoselle mahtavalle krilli-tyyliselle heselle, jossa purkerit vielä paistuu niinku ennevanhaa ja luukusta ulos ojennellaa. Olettaen tietty, että semmosia nakkikikkareita siellä Turussa vielä o, oli niitä ainaki viimeks ku siellä joskus kymmenevuotta sitte juovuksissa heiluin. Ja jos kohta en hesellä kovin montaa kertaa oo tässä kymmenen vuoden aikana käynykkää, ni nyt pitää taas!

Mutta sitte ajankohtaisuuksiin. Nythä ku muoti- ja ruokaplogit on sitä kuuminta parasta ja eniten parhailla kirjotuksilla on sen seittemän miljoonaa lukijaa, ni tästä on jopa Suomeen kummunnu tää uus mahtava mainontakikka. Eli lähetetää näille kirjailijoille kaikenmaailman tuoteuutuuksia "testiin" että voivat sitte niistä kirjotella sinne saiteille. Ja kun ne lahjuksen saajat ei kuitenkaa kehtaa kirjottaa, että se viimesinkin HM:n rimpsumekko on iha saatanan kauhee ja ne ruokatehtaan lähettämät vitun vanukkaatki syötettii jo koiralle (koska eihä sitä kuitenkaa enää saa mitää uutta roinaa testiin, jos niitä moittii), ni tokiha sitte kaikki lukijatki saa tietoa ihanista uutuuslanseerauksista. Noniin, tästä on sitte (ilmeisesti) käyty kovaa keskustelua et onkse iha saatanan vääri ja muutenki epistä ku toiset saa ilmaseks niitä patoja ja trikoita ja sit vielä viattomat kuulijat menee lankaa ja ostaa niitä vahingossa! Ni eihä siinä saatana soikoo oo mitää epistä. Paitsi se, että kukaa mainosmestari ei oo tajunnu lähettää mulle mitää!

Jumalauta, määhä voisin testata ja arvostella iha mitä vaa! Ja tottakai sit söisin ite kaikki suklaat ja pukeutuisin niihi tuonelan trendikuoseihi ku siivoisin vessaa. Ja sitte kaikki sais tietää että maistuuko se uutuusmakeinen paskalta ja kuinka hyvin ruoka palaa sen uutuuspadan pohjaan. Jos siis hyvä marketing manager näet tämän kirjoituksen, ole hyvä ja lähetä tänne vaan kaikkee! 

Nomutta, nyt meenki taas juomaa kaffia. Sitä paitsi tänäähän on nimipäivätki, ni voisin oikei santsata! (ootteko muute huomannu että oon viimeaikoina viehättyny sulkuihin?)