Oon taas havainnu kaikenlaista nerokasta viime aikoina.

Kun tuossa äskettäin oli ns. kesä, ulkona 28 lämmintä ja tuuli 10 m/s, ni eikö jotkut saatanan juntit kuivannu pyykkejään joka päivä meiän talon kuivaushuoneessa. Siellä sitte lämpöpuhallin hurvels sataa astetta kaiket päivät ja voivittu sata tsiljardia meni taas munki vuokrarahoja kinkkulan kaivoo. Voivittu sentää.

Sit tänäki aamuna naapurin setä siinä oli samaan aikaan lähössä töihi, ni eikö se tuonelan torspo tilannu hissin sieltä jostai seiskakerroksesta, että pääs hissillä alakertaan. Tää on aina nii vitun nokkelaa. Etenki ku asuu kakkosessa. Siinä voi kyllä uupua oikei jos joutuu kävelee sen 10 rappua alaspäi.

Ja sit toho firman aulaan on ny ilmestyny semmone saatanan trendikäs lähdevesiautomaatti, josta voi sitten lorottaa tätä elämän eliksiiriä muovimukiin ja siemailla sitä samalla ku selailee uusinta Rakentaja-lehtee. Voi vittu sentää siinä on kolmen metrin päässä keittiön hana, johon tulee vesi tosta sadan metrin päästä vesitornista. Voi saatana sentää, että pitää olla. Mitähä seuraavaks.