Juu heipähei!

Valtamerilaivapurjehdukselta on selvitty kotiin taas ja tuliaisena olikin melko tyhjien kaljakeissien lisäksi oksennus lattialle ja muutama gamlabiilar.

Eikä siinä vielä kaikki! Ei meillä ollukkaa mikää iha turha joukkue taas kasassa. Yks tähtipelaaja palkittiin Lännen Nopein Vetäjä -tittelillä ja kauboi-hatulla ja kisperikin nappas lennosta kiinni etsintäkuulutetun rosmon ja näistä suorituksista laivayhtiö lahjoi meitä vielä kahella uudella risteilyllä. (Voi hyvä jumala sentään.) Ja tietty rintapieluksia komistaa loppu talven Siljalinen Sheriffi-merkit!

Noniin ja sitten on taas alotettu Helvetin Paljon Parempi elämä ku aikasemmin. Ostettii stokmannin kreiseiltä päiviltä semmone kortti, jolla pääsee podailee johonki trendisalille seuraavat 16 vuorokautta. Johan on siellä käyty kolmesti vetämässä leukoja ja kyykyttämässä tankoja.

Hahahahahaha noilla trendipellesaleilla onki aina parasta ne tuonelan torspot, joita siellä näkee. Voisinkin luetteloida tähän mennessä tavatut huippusuoritukset.

  1. Maanantaina pisteet meni kyllä sille liikunta- ja hyvinvointikeskuksen vastaanoton typylle. En tiiä, ei vissii työsuhde-etuina oo tullu sitä salikorttia, tai edes hyvinvointia. Sen verran leveetä persettä ja kaksoisleukaa siellä oli kyllä vastassa
  2. Eilen pistepotin nappas eräs huigee kisumisu hädintuskin nänninpeittävissä bikineissä ja melko pinkeissä trikoissa polkemassa kuntopyörää. Hoho, toivottavasti siltä ei tippunu avaimia maahan, ei olis kyllä daisarit pysyny enää piilossa ja siinä olis ehkä voinu tulla vielä hikikin, niitä nostellessa
  3. Tänään pisteet vei kotiin, että heilahti, eräs latinorakastaja, joka veteli jotai lastenpainoja siellä laitteissa ja karjahdukset oli kyllä jo sitä Elämän Orgasmi -luokkaa. Voi jeesus. OLE HILJAA.

Jäänkin jännityksellä oottelemaan mitä huomenna on tarjolla. Näkemiin ja kuulemiin.